kuumelääkettä???

Hei ihanaa maaliskuun ekaa!!! Miten teillä menee??? Ulkona on ollut sairaan hieno sää. Tänään sai ekaa kertaa kaivaa arskat esiin. Voi ihanuus. Kyllä kelpas paistatella päivää samalla kun valvoi lastin purkua.. Saatiin nimittäin "pientä" puhdetta tänään. Keittiöhän se sieltä tuli, samaten kaikki muut kiintokalusteet.pikku projekti


kohti aurinkoa!!!


Mä oon täällä blogin puolelle tuskaillut jo pitkään matkakuumeen kanssa. Oikeestaan mulla on ollut matkakuume jo Miamin reissusta lähtien.. No. tilanne on se, että ollaan syksyllä lähdössä reissuun. Mutta minne? Kun ei osaa päättää.

Pari kriteeriä olis:
- reissu ei saa olla kallis (thaimaa ei siis käy)
- aikaa on viikko
- allinclusive olis plussaa
- samoin lapsille sopiva paikka (M tulee mukaan)

Ja vaihtoehtoja olis (ainakin):
- Egypti (Hurghada tms)
- Teneriffa
- Eilat

Ja nyt teidän osuuteen ihanat lukijat. Täyttäkääpä kommenttiboksi vinkeillä tai kokemuksilla. Minne kannattaa suunnata ja minne ei. Nyt on hyvät neuvot kalliit ja naista saa auttaa mäessä!!

Mulla onkin huomenna lomaa, joten toivomuslistalla on aurinkoista säätä! Huomisen ohjelmassa on ulkoilua, shoppailua (taloa varten) ja toivottavasti myös vähän leipomista.. Mokkapaloja kun tekis mieli!


Aurinkoista maaliskuuta!!!

post signature

Kommentit

 1. Teneriffan sijaan Las Palmas, on oikea kaupunki ja silti ranta siinä vieressä :) Vähemmän sitä turisti hömppää kun Teneriffalla. Syksy ajankohtana on vähän hankala kun monissa paikoissa kuitenkin ilmat viilenee ja lämpöseen olis varmaan tarkotus päästä ? Muutenhan noita vaihtoehtoja olis vaikka millä mitalla ...

  Kiva seurata muuten tätä teidän hyvin etenevää raksaprojektia, en malta odottaa että tulee valmista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi syksy on vähän haastava ajankohta. Ja nimenomaan lämpimään TÄYTYY päästä. Pakoon loskaa.

   Mä odotan myös innolla että talo valmistuu. Ja ihmeen hyvin koko projekti on mennyt. Yks ainut pieni kämmi.. ja sekin laatoissa.

   Poista
 2. me oltiin Canarialla Bahia Felizissä viime kesänä. Lasten kanssa siis ja toimi vallan mainiosti meidän tarkoitukseen - me kun haluttiin löhöämään altaalle. Aika läheltä (taximatka kuitenkin) löytyi iso moderni ostoskeskus jossa jaksettiin yksi päivä shoppailla. Muuten vaan löhöiltiin ja vaellettiin meren rannassa. Oli ihan mahtava reissu.

  Mulla on ihan tuskainen matkakuume kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen ääni Canarialle!!! Olitteko mihin vuodenaikaan? Just tollasta löhölomaa halutaan.

   Poista
  2. Me oltiin tylsästi heinäkuussa - sillon kun oli kaikilla meillä kesäloma. Lämpöasteet pyöri siinä 28-32 asteen välillä. Oikein oiva ilma siis löhöilylle - paljon muuta ei noilla asteilla jaksanutkaan tehdä.

   Miinusta pitkästä lentomatkasta...(6 tuntia)

   Poista
 3. Kap Verde, huomattavasti halvempi kuin Thaimaa. Katsohan blogistani kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin eilen vilkaisemassa sun matkapostauksen. Ja Kap Verde on myös yks vaihtoehto.. Millanenkohan keli siellä on marraskuussA?

   Poista
 4. Marraskuussa pitäis olla lämmin, ainakin lämpimämpi kuin tammi-helmikuussa...veikkaan, että lähellä 30 astetta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti