meikkipussin luottokamat

Hei vaan, ja aurinkoista keskiviikkoa!

Tämänpäiväinen postaus on roikkunut mielessä jo kauan.. Mutta aina on tullut jotain muuta postattavaa. Nyt ideakoppa on kuitenkin senverran tyhjä että päätin postailla meikeistä.

Vähän taustaa. Mä en ole mikään himomeikkaaja, enkä meikkien asiantuntija. Kuvailisin itseäni aika pihiksi, mitä tulee meikkien suhteen. En koskaan raaski ostaa kalliita meikkejä.. Ja olen vakaasti sitä mieltä että halpakin voi olla hyvää. Olen myös aika laiska mitä meikaamiseen ja ihonhoitoon tulee. En esimerkiksi omista lainkaan silmänympärysvoidetta. Vaikka ehkä pitäisi. Eikös sitä pitänyt alkaa käyttämään, öö, 25-vuotiaana??? En myöskään omista ripsientaivutinta, enkä edes osaisi käyttää sellaista.

No mutta tässä mun meikkipussin luottokamat.1. Dermosilin mineraalipuuteri
Riittää mulle ihan sellaisenaan, eli en tarvitse meikkivoidetta alle yms.
Todella hyvä hinta/laatusuhde

2. Wet´n wild kulmavärisetti
Kuuluu mun superluottokamoihin. Tästä ei kulmaväri parane. On tosi riittoisa, pysyy hyvin ja värikin on kohdillaan. Tykkään. Harmi vaan että tuotetta ei myydä enää esim sokkareilla. Eli on aika hankala löytää.
Bonusta rasiassa olevasta peilistä.

3. Lorealin silmämeikin pohjustusvoide
Käytin ennen lumenen vastaavaa, ja täytyy myöntää että diggailen siitä vähän enemmän.
Tässä purkissa bonusta on sormituntuma. Hinta/laatusuhde on tässäkin tosi hyvä. Pitää luomivärit
koko päivän ojennuksessa.

4. lorealin luomiväritrio
Tällä saa loihdittua arki- ja juhlameikin helposti.
Keskimmäinen väri on loistava arkimeikkiin.Uutena juttuna mun meikkipussiin on tiensä löytänyt BB-voide. AIVAN loistava keksintö. Toimii ainakin mulle. Pitää koko päivän ihon mattana. Ja on superluonnollinen. Just nyt mulla on käytössä lumenen vastaava tuote, mutta seuraavaks ostan Garnieria. (Ja tämä ei ole maksettu mainos)

Minkälainen meikaaja sä olet? Mitkä kamat löytyy aina  sun meikkipussista?

Nyt vastailemaan teidän kommentteihin. Kiitos niistä. Sitten onkin aika lähteä tupperware-kutsuille.. Huomenna onkin ihan muut jutut mielessä :D
post signature

Kommentit

  1. Mun meikkipussi on aika pullea :D Enkä edes musta meikkaa kovinkaan paljoa enkö mitenkään ole siinä edes taitava tai mitään. Se on vähän sama juttu mitä mulla tulee vaatteisiinkiin, en mielellään kahta päivää käytä samaa asua enkä myöskään samaa meikkiä. Vaihtelen esim luomiväriä päivittäin ja niitä siellä pussiissa riittääkin.

    Toi Bb on varmasti hyvä, mä oon jo vuosia käyttänyt vastavaa toiselta merkiltä ja erityisesti kesällä se on ollut ihan huippu. Talvisin sitten käytän ihan perus meikkovoidetta mutta kesällä ei tarvitse olla niin kamaö kerros sitä meikkiä. Tota Garnieria voisi kyllä testata seuraavaksi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti