uudessa tukassa uuteen viikkoon

moron,

se olis taas yhdet juhlapyhät käsitelty. Pääsiäinen on sujunut herkutellun, ystävien tapaamisen ja levon merkeissä. Eli oikein mukavasti. Pientä ekstraa mun pääsiäinen sai hartaasti odotetusta kampaamokäynnistä. En edes kehtaa tunnustaa, miten pitkä aika edellisestä visiitistä olikaan.. Nyt on taas kiva kun voi kulkea ihmisten ilmoilla hiukset auki, ilman että näyttää idiootilta. Ja tää uus värikin on oikein kiva. Ihan mua.  Mitäs ruudun toisella puolella tykätään uudesta tyylistä???


Just nyt hiukset ei todellakaan näytä noin hyviltä. Koko päivä on nimittäin mennyt jonkun sortin siivouksen kanssa.. Lomareissun aikana meidän kodin oli vallannut lauma koiria... Niitä villakoiria nimittäin.. Raksallakin oli taas siivottavaa. Ja seuraavaks täytyy varmaan alkaa pakkaamaan. Muuttoon kun ei enää montaa viikkoa ole. Jaiks.

Tästä viikosta on tulossa kiva. Saadaan viikonloppuna vieraita, talo edistyy taas paljon ja onpa kalenteriin buukattu mukavia menojakin. Miltäs sun uus viikko näyttää??

Ihanaa uutta viikkoa <3

post signature

ps. Mun on ihan pakko katsoa salkkarit tänään... Ne jäi perjantaina aika jännään paikkaan... Muita koukuttuneita???

Kommentit

  1. Kiva hiusväri :) Ja uus väri sekä latvojen napsiminen tuo aina hiukseen sitä toivottua kiiltoa ja hius on vahvan ja terveen näköinen, ihanat !

    VastaaPoista

Lähetä kommentti