uusi koti korkattu

muksaa sunnuntai iltaa täältä uudesta kodista! Me tehtiin se! Nimittäin rakennettiin omakotitalo. Olo on ihana. Väsynyt ja tosi tosi onnellinen. Koti on vielä hyrskyn myrskyn, mutta ens lauantaihin on onneks vielä aikaa. ja onneks pojan synttärivieraat ymmärtää, vaikka koti ei ihan tiptop olisikaan!

Katseet on käännetty kohti uutta viikkoa. Alla eilisen asua. Paita käveli suoraan mun vaatekaappiin samoin kuin farkut. Onni on kiva kaveri jolla on hyvä maku :D 2nd hand on onni myös lompakolle. allekirjoittanut kiittää ja kumartaa!!!

uusi asukuvauspaikka?? (ilman muuttolaatikoita tosin)


Mikä taas ei ole kivaa, on huonekalut joissa on väärät osat mukana. joko allekirjoittanut ei ymmärrä miten huonekaluja pitäisi koota (ei pidä paikkaansa) tai sitten meidän penkissä on neljä samanalaista palaa, kun niitä pitäisi olla kahdet erilaiset (pareittain). Huah. tähän palaan takuulla huomenna. Reklamaation merkeissä.


No, enivei. Katse uuteen viikkoon. jospa pikku hiljaa rupeaisi blogikin heräilemään eloon.
post signature

Kommentit

 1. Mieletöntä! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Niin se vaan valmistui ja veikkaan, että saitte siitä just oman, täydellisen ja ihanan!
  Onnea onnelliseen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuit oikeaan! Tää on juurikin täydellinen meille. Sain toteuttaa mun haaveen pönttöuunista, lautaparketista ja lautaseinitä. Niin ja saarekkeenkin sain . Kiitos onnen toivotuksista.

   Poista

Lähetä kommentti