omppukerho

ihanaa ihanaa maanantaita. Postauksen loppussa kerron mikä tekee tästä maanantaista niin ihanan. Mutta eka otsikkoon.

Nyt mäkin olen sitten liittynyt omppukerhoon. Tätä olin jo tovin odotellutkin. Siitäkin huolimatta että vielä puoli vuotta sitten ajattelin että en tarvitse tätä kapistusta. Mutta menköön. Ostin broidin vanhan ipadin. Ja ihana vehjehän se on.. Kyllä nyt netissä surffailu käy kätsästi. Bloggamaan en tolla kyllä ryhdy. Ei onnistu. (eikä kommenttien jättö. inhoan tota ennakoivaa tekstinsyöttöä).On se kätevä. Automatkoilla muksulle, reissussa mulle. Kotona mulle. Kivaa ajankulua. ja tarviiko angry birds-peliä edes mainita (koukuttaa pahasti). Muita ipadin omistajia??????  Enää pitäis löytää joku kiva suojakotelo tolla aparaatille. Mulla on kyllä visio, mutta en löytänyt mitään kivaa netistä viikonloppuna. Oisko ehdotuksia???? Mistä löytäis hyviä?


Ja tähän päivään!!! Kävin duunipäivän jälkeen ihanassa jalkahoidossa. Niin luksusta. On toi citydeal sitten hyvä keksintö. uutta diiliä odotellessa.

Nyt tutimaan. Öitä.


post signature

Kommentit

 1. Onnea hankinnalle:) Meilla on kans iPad ja ihan nappara se on just surffailuun ja lapselle siina riittaa aina tekemista. Mutta jotenki en oo kauheen vakuuttunu laitteesta. Jotenki tuntuu etta paljon melua tyhjasta.. Tai sitten en vaan osaa ottaa siita kaikkea hyotya irti.
  Ma otin pois kaytosta sen ennakoivan tekstinsyoton ku sen kanssa meni hermo ja kaikki piti mua ihan holmona ku kirjottelin mita sattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, onhan toi kätevä. Mutta varmaan ihan yhtä hyviä tabletteja olis jollain muullakin merkillä.
   Mä otin nyt kanssa ennakoivan tekstinsyötön pois...

   Poista
 2. Mä meinasin kanssa että "tarvitsen" jonkunlaisen tabletin. Mutta ostinkin Nokian Lumian ja kah, sehän ajaa ihan saman asian, siinä on niin loisto netti :)

  Ihania ihania turhakkeita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihanan ihania turhakkeita!! Täytyyhän sitä jotain "turhuutta" olla tavallisen arjen keskellä :D

   Poista

Lähetä kommentti