Mietteitä

Moi,

Vihdoin kotona. Tiedättehän sen tunteen kun on ollut reissussa. Ja sitten pääsee vihdoin kotiin. Saa painaa pään omalle tyynlle, kömpiä tutun tuoksuisiin lakanoihin. Ja ulko- oven avatessa vastassa on oman kodin tuoksut. Tiedätteän?? Mulla on just nyt sellainen olo. Oli ihana lomareissu. Mutta kylä nyt tuntuu ihanalta olla kotona. Miten se menikään... Borta bra, men hemma best.

Tähän väliin yritin laittaa kuvan. Mutta. Ei onnistunut tän ipadin kanssa.

Nyt kuitenkin köllimään omaan sänkyyn. Postailen myöhemmin pärnun.reissusta. Ja onpa mulla muutama muukin juttu mielessä.

post signature

Kommentit

 1. Tekniikka on ihmeellistä. Välillä onnistuu ja välillä ei :) Ja tosiaankin tiedän tunteen. Vaikka reissussa olisi kuinka ihanaa eikä periaatteessa haluaisi tulla kotiin, niin siltikin se kotiin tuleminen on ihana tunne. Nyt kun tultiin kotiin kahden viikon lomalta, avasin ovelta, nuuhkin ja ihmettelin, ja sit kysyin mieheltä, että olikos meillä tosiaan tällainen keittiö :D Ihan kuin olis ollut vuoden poissa, heh. Oma koti kullan kallis! Pärnu on muuten tosiaan ihana! Me oltiin siellä about 3v. sitten viikon verran ja tykästyttiin kovasti, ihan kuin olis ollut kauempanakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, omassa kodissa on sitä jotain. Mites muuten teidän asunnonetsintä?

   Pärnu on kuin pala etelää. Ainakin hyvällä säällä!! Se ranta on mahtava, ja ne puistot. JA kahvilat ja leivokset. Ja kuitenkin se on niin lähellä..

   Poista
  2. Kiitos kysymästä. Meillä on vähän tauolla se juttu. Päätettiin laittaa homma jäihin parin viikon Ranskan loman ajaksi eikä olla sen jälkeen saatu aktivoitua asiaa. Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa ;)

   Poista
 2. Ihan parasta päästä omaan sänkyyn vaikka olisi ollut missä loistohotellissa <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti