nyt musta lippu liehumaan, hulabaloobalai.....

moi.

Juhlat on nyt sitten hetkeksi juhlittu ja taas mennään elävää elämää. Ihan normiarkea nytkään ei tosin elellä. Just nyt työn alla on talon maalaus. Toistaiseksi kelit on suosineet. Mutta, maalausta on vielä rapiat puolet jäljellä. Ainakin tietää mitä tekee vapaa-ajalla.

Palataanpa hetkeksi vielä tiistaiseen juhlahumuun. Kakun leipoi jälleen ystäväni K. Tänä keväänä ollaan aliteltu aitaa sieltä matalimmasta päästä.. Niinpä päätin tilata kakun valmiiksi. Ja kannatti. Ihana kakku, ja maistui hyvälle. Juhlat meni mukavasti, tosin pientä draamaa koettiin sekä autokilpailun, että päivänsankarin osalta. Oppia ikä kaikki ja ens kerralla vähän toisenlaisella suunnitelmalla liikenteeseen. Ja mitä päivänsankariin tulee, niin draamaan löytyi lopulta tosi luonnollinen syy. Jep jep. Meillä sairastetaan.. Mä hostailen vielä tänään sairastupaa ja huomenna vaihtuu vuoro.

 Mutta nyt niitä kuvia.

Kuka muuten arvaa juhlien teeman???


Ei, mutta nyt on mentävä takaisin hommiin. Pieni mies vaatii palvelua.. Ja voipi olla, että kunhan poika nukahtaa unille, kutsuu pensselihommat.

See ya.

post signature

Kommentit

 1. hieno kakku! onkohan juhlien teema merirosvot :D??

  VastaaPoista
 2. Mahtikakku! Ihan parhaita nuo suklaiset kivenmurikat. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö vain. Nuo kivenmurikat on daim-rakeita. Eli ei vaan hyvännäköisä, vaan myös parhaan makuisia :D

   Poista
 3. Noh tää on helppo arvata, munkin vaikka oon super surkea kaikessa arvaamisessa. Merirosvo ! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti