ähky + vilautuksia

mooi,

miten siellä menee?

Mä ajattelin vilautella vähän. Noin niinku maanantain kunniaksi. Ei hätää. Bloggaajalla pysyy kyllä vaatteet päällä. Lähinnä ajattelin vilautella meidän kodin parhaimpia yksityiskohtia. Mun lemppareita. Mä oon tehnyt aiemmin päätöksen, etten esittele kotiani täällä blogissa (tyyliin tässä on meidän vessa, makkari, keittiö tms). Jotain pientä kuitenkin näytän.


Niin ja miten se ähky tähän liittyi?? Raivasin tänään mun vaatehuonetta. Ja olis tehnyt mieli räjäyttää koko p*ska. Koitin karsia tosta vaatevuoresta pois sellaisia yksilöitä, joita en oo pitänyt (niitä on paljon). Mutta tiedättekö mitä, sisäinen hamsterini ei raaski heittää pois mitään. Yks pieni ikea-kassillinen tavaraa on karsittu veks. Mutta se on aika vähän.. Onko muita hamstraajia??? ensiavuksi taidan lopettaa kirppistelyn hetkeksi. Sieltä kun tekee löytöjä niin mahdottoman helposti.  Joo, mä tiedän, olen toivoton tapaus.

Iloa uuteen viikkoon. sitä on kuulkaa luvattu oikein hellettä keskiviikolle. Jei!


post signature

Kommentit

 1. Mä en myöskään raaski luopua mun vaatteista vaikken olisi käyttänyt niitä vuosiin tai joissain tapauksissa koskaan. Sattumalta tänään pistin kylmällä kädellä kaapista vaatetta pois matkalaukkuun ja jätesäkkeihin ja kohta tulee huutonettiin kamala kasa vaatetta myyntiin. Laukkuja ja kenkiä en vielä käynyt edes läpi, se on edessä huomenna.

  Ja tiedätkö, nyt kun katson muun vaatekkaappeihin ne on niin ihanan selkeät ja "tyhjät" että mä uskon tän helpottavan pukeutumistakin. Ensinnäkin näkee suurinpiirtein mitä siellä on ja jaksaa kaivellakkin sieltä jotain muuta kun niitä etummaisia.

  Oli se kyllä kamalaa hommaa mtta vaan parin vaatteen kohdalla kävi se että ei, tästä en voi luopua ja tähän en ennen ole pystynyt. Eli jes, hyvä minä.

  Niin ja inspis tähän hommaan tuli noista miljoonasta uudesta vaatekappaleesta joita oon ostanut tässä kesällä ja viimeksi tänään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sinä!!! Mä oon kyllä nniin toivoton tapaus, että en raaski luopua niistä räteistä vaikka mikä olis (juhlavaatteet on erikseen)..

   täytyykin kytätä koska sun tavarat tulee huutonettiin. Sulla on niin ihania vaatteita.

   Poista
 2. Hamstraaja ilmottautuu! Nimenomaan kirppareilta kannan aina kädet vääränä tavaraa. Vaatteiden ja kenkien kohdalla olen onnistunut hillitsemään itseäni, vielä kun sisustustavaroissa onnistuisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa, kohtalotoveri!!!!

   Mä en osaa ostaa mitään sisustustavaraa. johtuu varmaan siitä, että mun toinen puolisko on niin nirso ja toisekseen vihaa kaikkea ylimäärästä tavaraa.. Mun on siis helpompi raahata kirppikseltä vaan rättejä :D

   Poista
 3. en raaski heittää mitään pois. Säilytän lapsenkin vatteet "kaiken varalta". Omatkin, "jos tätä kuitenkin joskus tarvitsisi".

  Keväällä keräsin omia ja lapsen vaatteita yhteensä KUUSI jätesäkillistä ja raahasin heti ne vaatekeräyspisteelle.

  Valitettavasti tuo sama pitäisi tehdä taas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi säkillistä! Vou!

   Mulla on ihan sama ongelma, säästän aina kaiken "kaiken varalta"... Yks äitiystalvitakki odottaa tuolla vintillä. Ja meille ei taida olla tulossa lisää lapsia. Vaunut on ollut tossa pari vuotta. Jos kuitenkin jne jne...

   Mutta nyt lupaan ryhdistäytyä :DDD

   Poista

Lähetä kommentti