ARGH

vois olla just nyt oikea sana. Mä oon niin tapellut koko hemmetin illan neljä-vuotiaan kanssa ja melkein taantunut samalle tasolle itsekkin. On varmaan jätkän korvat laitettu off-asentoon kun ei mee mikään sana perille. Ketään muita samassa veneessä olevia?? Huh huh. Onneks nyt on rauha maassa (=jätkä vihdoin yöunilla) ja voi keskittyä olennaiseen. niinku vaikka päivän asuun :D Uus tunika (se kirppislöytö) + vadelmanpunaiset housut, siinä päivän kostyymi. Ja toimii.

tää on oikeaa realityä,  vaatehuone on vieläkin  ihan jäätävässä kuosissa.
huh sillekkin.


Viikonlopun ohjelmassa on mansikoiden syöntiä, vähän lisää mansikoiden syöntiä, hyvää seuraa ja rentoutumista. Tykkään.

Joko muuten sulle kolahti henkka maukan kuvasto?? Taas oli kaikkia ihanuuksia siellä. Ja yks takki erityisesti. Kuka arvaa minkälainen??? Nyt tarvii pitää tiukka linja ettei ostolakko horju ihan tokana päivänä :d Mun suosikeista ajattelin tehdä postauksen tuonnempana. Kunhan ennätän.

kivaa viikonloppua kaverit!!!

post signature

Kommentit

  1. No kolahti juu, siis se kuvasto. Kiva asu, sopii sulle! Oletkos sä laihtunut? Näytät tosi hyvältä, eikä siis ollenkaan niin, ettetkö olisi ennen näyttänyt!! Hyvin tuttua tuo, ettei mee sana perille. Välillä mietin, että olenko ainoa äiti, joka karjuu ja taantuu. Voi meitä :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ihanasta kommentista!! en taida olla laihtunut. Taitaa olla hyvä kuvakulma joka saa mut näyttämään hyvälle :D mutta kiitos silti!

    Hyvä että on muitakin, jotka sortuu välillä huutamaan ja taantumaan. Onneks nyt on taas rauha maassa niin pojalla kuin äidilläkin :D iloa uuteen viikkoon!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti