just testing

Mulla on uusi elämänkumppani. Ja samalla olen siirtynyt älyaikaan. Kylläpä kuulostaa hyvälle. Älkää hätäilkö siellä. Sama mies mulla on (hyvä niin). Mutta uusi puhelin. Sellainen äly. Ja niin hieno, ettei tällainen tavis osaa sitä käyttää (kts eilinen postaus). Sen verran nyt kuitenkin, että sain kuvia tänne koneelle siirrettyä. Pakkohan sitä kännykkän kameraa oli testata. Ja millä muullakaan kuin asukuvilla :D

Just nyt ei kyllä kauheasti muuta kuvattavaa olekaan. koko ilta vietettiin (kauniissa säässä onneksi) lapion varressa. Kivituhkaa, vähän lisää kivituhkaa. Ja sitä rataa. ei kuvia. Siinä kun ei pahemmin ole kuvattavaa. Sama homma jatkuu viikonloppuna. Pääsen mun lempipuuhaan. Täryttämään tärylätkällä. Tällaista tänne.


Pakko muuten kehasta telefinland operaattoria. Sain puhelimen super nopeasti ja tosi hyvän palvelun kera. Toista se on sillä kolmikirjaimisella firmalla. Sinne lähtee reklamaatio ihan just. nimimerkki puhelin lukittuna kolmatta päivää. MUR.

Kivaa viikonloppua!!!

post signature

ps. joko sä oot älypuhelin ajassA?
ps2: voisko joku neuvoa, miten tän blogin saisi lisättyä facebookkiin??? Teenkö blogille oman tunnuksen, ihan niinku ittellenikin? Auttakaa urpoa. Kiitos.

Kommentit