kirppishaukan paluu

Hei vaan.

Ilokseni voin jo todeta että viikko on puolessavälissä. Ja elämä alkaa pikkuhiljaa asettumaan normaaliin uomaansa. Eli arki pyörii ja se on hyvä se.

Viime perjantaina käytiin typistetyllä kirppiskierroksella. Kauhukseni kaksi mun suossikki kirpparia laittaa lapun luukulle (tai ovat jo laittaneet). Uusia toimitiloja kuulemma etsitään.. Huoh. Jotta kirppisvinkkejä otetaan vastaan. Jyväskyläläiset hoi, vinkkejä kehiin!!


Koska olen varsinainen kirppishaukka, ei tältäkään reissulta lähdetty kotiin ilman löytöjä. Tadaa..
Aikamoisia löytöjä, eikö???

Nyt julistan itselleni ostoslakon. Koska mä en ihan aikuisten oikeasti tarvii yhtään ainutta rättiä... Hommaa auttaa tietysti lauantainen shoppailuhetki ystävän kanssa :D jep jep.

muksaa loppuviikkoa!!

post signature

ps. Asteikolla 1-5, kuinka kivaa on tehdä pihahommia kaatosateessa?? Niinpä.

Kommentit

 1. Ylempi varsinkin on super ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin. Ja se on vielä silkkiä!! En malta odottaa, että saan sen käyttöön :D Veisköhän joku mut vaikka ulos syömään???

   Poista
 2. Olin just Jyväskylässä lomareissulla ja huomasin, että siellä on paljon kirppiksiä. Ihmejuttu siellä on kuulemma se, että tavaratrokarit häiritsee asiakkaita viemällä parhaat päältä kun myyjä purkaa tavaroita... On kuulemma ihan iso ongelma. No jo,on kai sitä muuallakin.


  Mutta mua kans kiinnostaa Jyväskylän kirppisvinkit, käyn siellä kuitenkin suht usein.... :)

  VastaaPoista
 3. Jonna: Ai, mä en tiennyt että täällä on semmonen ongelma. Mua häiritsee eniten, että kirppiksillä myydään ihan uutta kamaa hintalapuilla (eli jollain on ns. kauppa kirppiksellä) vaikka esim samanlaisia huiveja on läjäpäin. Musta se ei kuulu kirpparille.

  Niin, on täällä varmaan enemmän ku noi kaks kirppistä. Sitä vaan jumiutuu niihin omiin suosikkeihin :D Keljossa on kai joku "uus" kirppari sinne pitäs mennä..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti