tunnelmointia

Ihanaa perjantai iltaa!

Masu täynnä mansikoita, kaiuttimissa hyvää musaa. Ei voi mennä pieleen! Tästä tulee hyvä viikonloppu. Ja mä onnistuin ehkä laittamaan lattenaisen facebookkiin :Dtää biisi on yks mun tän kevään lemppareista. Tykkäätkö sä? Jakaa satavarmasti mielipiteet. Musta Samulin ääni on ihana. Veskusta en niin piittaa, mutta toi samuli. Ja tän biisin sanat. Kuunelkaa. Fiilistelkää. Niin mäkin.

post signature

Kommentit

 1. Tää biisi on niiiiin hyvä!!! Kylmät väreet kulkee aina kun tän kuulen. ja mä tykkään myös veskun äänestä :) Sun blogias luen säännöllisesti, jostain sen joskus vuosia sitten löysin. Vähän aika sit postauksesta tajusin et sä oot jyväskylästä, niin mäkin. Tosin enää en siellä asu... Mut anyways, jatkan blogisi lukemista vaikken kommentoiskaan :) Ihanaa kesää!!!

  VastaaPoista
 2. Hei kiva että oot löytänyt mun blogiin!! Ja että käyt täällä lukemassa!!!

  Mulla menee kanssa kylmät väreet tosta kappaleesta. mä en niin tosta veskusta piittaa (kuten yllä kirjoitinkin), mutta tää biisi on niin super. Ja onhan tässä hyvä sanoma.

  Ihanaa kesää myös sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Jyväskylässä (tai täällä hoodeilla) asutaan. Elämä mut tänne kuljetti ja tänne me nyt yritetään juurtua. Ja taidetaan ihan hyvin onnistuakkin!!

   Mihin päin maailmaa elämä sut kuljetti?

   Poista

Lähetä kommentti