väriä ja vielä vähän lisää väriä

Jos on tämä bloggaaja saanut kinttuihin ja naamaan vähän väriä, on muuten vaatekaappikin saanut värikylpyä. Kuten jo Pärnu-postauksessa mainitsinkin, ei kaupunki ollut mikään shoppailijan paratiisi. No, tyhjin käsin en reissulta kuitenkaan palannut. Itseasiassa aloitin shoppailun jo Helsingissä. Oltiin nimittäin ystävän kanssa shoppailemassa. En muuten tajua. Mä aina odotan, että pääsen Zaraan ostoksille, mutta en ikinä löydä sieltä mitään... Vaikka muut bloggarit löytääkin sieltä aina vaikka ja mitä.

Mutta hei, nyt niihin ostoksiin.toppi on henkka maukasta ja odottaa vielä neitsytmatkaansa..
Jospa ensi viikolla, kun päälle voi vetää muutakin kuin hottis raksapöksyt..Henkka maukalta tarttui mukaan myös nämä pöksyt. niistä en saanut fiksua kuvaa mitenkään.. Pöksyistä tuli mun suosikit kertaheitolla. Ja arvatkaapa hinta... Halvat oli :D

tässä se nyt on. Mun eka jumpsuit.
Sekin odottaa vielä ekaa kertaa... Mutta tulossa on.
Luotan ensi viikkoon :DDD
Ai niin, ja tämä on löytö sieltä Newyorker liikkeestä.

Yllä nähtyjen lisäksi ostin sen ruutupaidan, joka on nyttenkin mulla muuten päällä.
Nyt ajattelin, ihan oikeasti, laittaa vähän shoppailuhanoja kiinni. Ensin kuitenkin suuntaan H&M nettialeen ja yritän löytää kivat biksut sykyn reissua varten.. Mutta noin niinkun muuten kiintiö on täynnä.

Ootko sä tehnyt alelöytöjä??

Muksaa viikonloppua!!

post signature

Kommentit

 1. Kivat löydöt!! Sulla on ihanasti rohkeutta ostaa värikkäitä vaatteita! :) Mä oon niin tylsä shoppaaja, että päädyn aina mustaan tai valkoiseen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!!! Mä oon oikein pakottanut itseni käyttämään värikkäitä vaatteita.. Kevään tullessa päätin, että mustia käytän seuraavaksi syksyllä.. Ja nyt noihin värikkäisiin vaatteisiin on tullut HIMO!

   Poista
 2. Mä en taas ikinä löydä Newyorkerista mitään :D vaikka aina siellä käyn kun se jossain maailmankolkassa tulee vastaan. Just toissapäivänä Frankfurtissa siellä piipahdin ja nothing, tai jos olis jotain mielenkiintoista ollutkin niin kokoja ei sitten ollut.

  Kivoja ostoksia sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks.

   mä olin ekaa kertaa newyorkerissa ihan uus putiikki siis mulle. Kai se on tuuristakin kiinni mitä sieltä löytää.. Nyt olis ollut paljon ihania riepuja, joita sovittaa..

   Poista

Lähetä kommentti