Huh

Kyl nyt on niin rätti puhki poikki olo, että olis varmasti viisainta olla jo nukkumassa. Kävin testaamassa tänään uutta X-Fit jumppaa (tunti älytöntä painojen kanssa rehkimistä). Ja voin kertoa että ihan vaan "vähän" tuntuu jaloissa ja vatsassa ja ja ja. Ja mä oon hei sentäs treenannu, että ei tässä ihan paskassa kuosissa olla. Koivissa tuntuu myös eilisen kyykkiminen pihakivien kimpussa. Täytyykin vilauttaa tota peidän etupihan portaikkoviritelmää. Etenkin iltavalaistuksessa tulee olemaan magee. Nimittäin siihen muurin päälle saa ihanasti tuikkulyhdyt toivottamaan vieraat tervetulleeksi. Oisko tässä syy kutsua kavereita kylään??? Saa tulla hei!

mutta joo. Tänään oli päällä pinkkiä. Yritän sinnikkäästi pitää päällä vielä kesäisia vaatteita. Eikä tänään ollut edes mitenkään kylmä. Noi pinkit housut on muodostuneet mun lemppareiksi. Ihanan pirteää!!!

paita, joka ei kauheasti erotu kuvasta, on kirppislöytö (stradivarius)
housut on henkkamaukasta
ja aluspaita veromodasta

Kuvista muuten huomaa todella hyvin, että kuvakulmalla on väliä!!! Alimmaisessa kuvassa näytän pieneltä ja sirolta, kun taas ylemmässä olen jättimöhkäleen näköinen.. Totuus lienee jotain siltä väliltä :D

Nyt sinne nukkumaan ja ehkä kans vähän venyttelemään (juu, kannattais).

Erinomaista viikkoa!!!
post signature

ps. Pääsenkin jo huomenna käyttämään mun uutta clutchia (jonka mun sisko yritti vikitellä itselleen...). Kivaa!

Kommentit

 1. Ihanat housut !!! :) ja nythän on kesä vielä, ainakin täällä meillä ei syksyä ole vielä näkynytkään. Välillä erehdyn laittamaan kaulahuivia kaulaan jne ja hikihän siinä tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!!
   Joo, mä oon kanssa erehtynyt vetämään päälle huivin ja takin. Ja kuumahan siinä tulee. Vielä onneks on täälläkin lämpimät kelit!!

   Poista
 2. Ihanat. Minäkin olen päättänyt, että siirryn farkkuihin vasta syyskuussa siihen saakka näillä mennään.
  Helit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä päätös!!! Ehtiihän niillä farkuilla painaa koko talven!!

   Poista

Lähetä kommentti