hullun touhuja

Ihan on kuulkaa mahdottomaks mennyt tää meno. Ihan hulluks. Ette kyllä arvaa mitä mä oon tänään tehnyt. Joo-o. Sovittanut talvitakkia. Ihan mielenkiintoinen kokemus sovittaa toppavaatetta päälle, kun ulkona on +23 lämmintä..

Mies katseli mun touhuja pikkasen pitkään. Ja voin vannoa, että sillä ei ollut kasvoilla "kulta sä näytät hottikselta" ilmettä. Enemmänkin sellainen epäuskoinen ilme. Mutta tähän on menty. Jos kerran hennesin kuvastossa myydään talvitakkia, niin pakkohan se on tilata, ennen ku koot loppuu. Ja mä ehkä sitten löysin sen talvitakin. Mietin vielä yön yli että onko toi takki riittävän paksu (sinne menee kyllä fleece alle). Ainakin se olis sellanen jota olen mietiskellyt..Oli siellä paketissa vähän alelöytöjä niin mulle kuin pojalle. Alhaalla olevassa kuvassa olevat housut maksavat kokonaista 5 eskoa ja todellakin jäävät mulle!!! Ja joo, taisin lauantaina postata että kaupoilla kiertely ei kiinnosta. Ei niin. mutta tää kotishoppailu onkin ihan eri juttu :D ja nämä tulee tarpeeseen.

kyllä nyt kelpaa ulkoilla syksyllä..

nahkaiset hanskat. Konjakin ruskeana tietty...
täydellinen match uuden laukun kanssa :DNyt päivittelemään kalenterit ajantasalle, lataamaan jumppamusat ja pehkuihin. Pari edellistä iltaa on menneet tietsikan ääressä Egypti-juttuja lukien. ja täytyy sanoa että aika iso paniikki on päällä. Mihinköhän kakkaläävään me ollaan matkustamassa? Varma mahatauti taitaa olla ainakin plakkarissa? Voi paska sanon mä. jos teillä on jotain positiivisia matskustukokemuksia ko. maasta niin antaa tulla..

huomenna onkin tiedossa sählypäivä ja lisää shoppailua. Tällä kertaa ostoslistalla on pojan VK-vaatteet. Ja tehdään täsmä isku yhteen tiettyyn liikkeeseen.

Öitä.

post signature

Ps: ruskea laukku on löytänyt uuden kodin!

Kommentit

 1. Mä en taas voi sietää tossa nettishoppailussa niitä postikuluja :D Liikkeestä kun saa ilman niitä ja ei tarvitse arvuutella että sopiiko kun sovittaa. Lisäksi sen mitä oon hennesiltä tilannut niin ne toimitusajat saattaa olla ihan todella pitkät tai kaikki ei tule samaan aikaan jne. Toisaalta monet tilailee netistä ja Hennesiltä juurikin joten it`s jus me ja mun tyhmä mielipide :D ja tilaanhan mäkin välillä eli se siitä.

  Toivotaan että Egypti osoittautuu kivaksi paikaksi ja ette saa vatsatautia kukaan. Mä aina pelkää sitä sillä se jos mikä kyllä pilaisi loman. Yhden kerran olen saanut Kreikassa ruokamyrkytyksen ja se oli todella raju mutta hellitti onneksi vuorokaudessa. Seurueesta myös yksi toinen sai sen ja alkoi ihan samaan aikaan Toki loppulomalla ruokahalu oli tipotiessään ja sellainen etova olo kyllä oli takaraivossa mutta ohi meni kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä pointtisi tossa kommentissa, että ei lainkaan tyhmä mielipide. Tarvii vaan ottaa huomioon, että täältä "landelta" kun lähtee shoppailemaan niin rahaa saa palamaan jo bensoihin/ bussilippuun + parkkimaksuihin. Oon joskus laskenut, että postimaksun verran saa helposti menemään edellä mainittuihin. Se on kyllä totta, että välillä on ihan arsesta palautella niitä vaatteita.. Ne kun ei välttis ole lainkaan samanlaisia kuin kuvissa. Onneksi posti on ihan tarhareitin varrella, joten tästä ei toistaseksi ole ongelmaa. Ja toimitusaikojen kanssa komppaan sua täysin.

   Joo, toivotaan parasta ton Egyptin suhteen. Ehkä vaan lakkaan nyt kuitenkin neurotisoimasta ja odotan lomaa + aurinkoa.. Sen mahapöpön kun voi saada vaikka norjasta, niinkun sainkin :D

   Poista
 2. Kivoja loytoja oot tehny. Ja niin masentavaa kun se onki niin kylla se talvi sielta tulee ja hyvahan se on olla aikasin liikenteessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei thänks!! Erityisesti toi fleece on mulle mieluinen. Sille on satavarmasti käyttöä ulkoillessa. Ja noi hanskat on myös löytö!!

   Ja joo, eipä se talvi oo koskaan vielä jättänyt tulemasta!

   Poista
 3. Me ollaan koko perhe oltu egyptissä, hurghadassa 2vkoa. Tosi mahtava reissu oli!! Pitäähän siellä tarkkana olla käsihygienian kanssa mut se on helppoo käsidesin avulla. Aina ennen syömistä, rahojen käsittelyn jälkeen yms. Ei irtojäätelöä, jäitä, hammaspesuun myös pullovesi... Ja samantien kun pääsette perille käytte ostaa vatsapöpöön lääkkeen, en sen nimee muista mut tietävät kyllä. Siihen "faaraon kiroukseen" kun ei tavan lääkkeet auta. Paikallisella lääkkeellä tauti on päivässä ohi. Me lisäks alettiin pari viikkoo ennen matkaa syömään maitohapppbakteereja ja koko loman ajan myös. Meidän reissun aikana keskimmäusellä oli yhtenä päivänä vatsa löysällä, ei muuta. Mutta vakuutukset kuntoon, kaiken varalta. Mutta siis lämpimästi egyptiä suosittelen. Karua seutua, mutta varma aurinko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tästä kommentista!!! Tuli heti hiukan rauhallisempi olo ton reissun suhteen!! Tää netti vaan on paha paikka välillä :DD Niitä negatiivisia juttuja on niin helppo kaivaa.. Ja niinpä silmiin osu vaan kaikki mahatauti caset. Eiköhän noissa all inclusive hotelleissa kuitenkin ole hygienia-asiat kunnossa. Tuskin ne matkatoimistot meitä mihinkään kamalan kakkaseen mestaan vie :D

   Poista
  2. Kyllä mäkin sillon kauhulla luin netistä kertomuksia mutta tauti joko tulee tai sit ei. Turha sitä etukäteen miettiä. Ja tosiaan paras konsti on välttää kaikkea mihin on saatettu käyttää hanavettä, esim salaatit...Ja noissa all inclusive paikoissa lapsille on usein irtojäätelöä tarjolla, ne skippaisin kanssa. Ja apteekista saa tosi käteviä minikäsidesejä, kulkee kätevästi jokaisen mukana :) Mut muistakaa painella suoraan sinne apteekkiin (missä myöskin tupakoidaan sisällä :D) ja hankkikaa se lääke, ni on nopeesti apu jos on tarvis! Ihanaa lomaa teille, oon hiukan kade!!

   Poista
  3. Kiitos vinkeistä. Ekana sit apteekkiin. Laitan tänne sitten kuvia, kunhan reissu on tehty.

   Poista
 4. Ja kun tulee talvi, ei talvivaatteita ole enää missään myytävänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta!! Keskiviikkona pop:n myymälässä oli kuulemma käynyt vilske topavaatteiden suhteen kun siellä oli 10 prosentin ale!! Kreisiä.

   Poista

Lähetä kommentti