kun dorka asukuvan nappas

Heihoo!

Tällaisina päivinä (siis melkein joka päivä), kun peilistä katsoo mörkö ja dorka toivon yhtä juttua. Että olis siistiä päästä johonkin muuttumisleikkin. Musta olis super kiva nähdä, saisko joku ammattilainen tehtyä musta nätin ilmestyksen.. Meikillähän saa ihmeitä aikaan ja kampaajalla.. Ja joku stylisti vois olla kanssa ihan jees.

Oikeasti mun piti tässä postauksessa vilauttaa syksyistä lookkia. Siltä se keli nyt nimittäin tuntuu..  + 10 astetta tänä aamuna. Neuleen ja rotsin paikka selkeästi. ja farkkujen. Neule on löytö kirpparilta. Joskus alkukesältä. On onnekseen saanut pysyä kaapin perukoilla aina tähän päivään saakka.


tätä kuvaa olisi jo voinut photshopata....


Toinen juttu tulee tässä. Olen vakavasti miettinyt ja harkinnut seuraavaa. Yhdestä veskasta on päästävä eroon. Olen yrittänyt ystävystyä veskan kanssa, kuljettanut mukana.. Mutta joku vaan ei täsmää... Kaveri saa mennä.

Olisko jollain lukijalla (tai lukijan lapsella, kummin kaimalla, ihan kenellä vaan) käyttöä tälle keinonahkalaukulle? Lähtee sopuisaan 5 euron hintaan (+postarit). Laittakaa kommenttia tai sähköpostia jos löytyy kiinnostusta. Myös se luhdan valkoinen laukku (tilaajalahja) taitaa saada kyytiä. Sekään ei oikein sytytä.
Mä jään tänne mussuttamaan dorkamaista ulkomuotoa ja hoitamaan muksua. Huomenna on onneks perjantai ja flunssakin alkaa toivottavasti helppaamaan.

haleja


post signature

Kommentit

 1. hei multa puuttuu ton värinen laukku! voisin siis olla kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 2. hei multa puuttuu ton värinen laukku! voisin siis olla kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 3. Miksköhän tuo tuli kahteen kertaan?? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on näemmä "pakko saada" osastoa ku viesti tuli niin monta kertaa :) hei, laitatko sähköpostiosoitteesi, niin laitan sulle laukun mitat + tietoa postareista.

   Poista

Lähetä kommentti