pakko saada...

Kauhia käsilaukkuhimotus olis taas päällä... Olen tässä muutaman illan surffailut netissä, etsien mieleistä veskaa... Jotain Bayswaterin tyylistä sen pitäisi olla (konjakkina tietty)ja aitoa nahkaa. sitten tulee se mutta. Hinta. En halua enkä pysty maksamaan veskasta yli satasta.

Tällaisen löysin:


Onko kenelläkään kokemusta Tuscany leather- nettikaupasta? Nyt tän ihanan veskan saisi postareineen alle 80 eurolla. Mun mielestä se on nahkalaukusta ihan ok hinta. Onko kokemuksia?


Toinen vaihtoehto olis tämä Marks & Spencerin laukku. Mutta sen hinta lähentelee sitä satasta...


Täytyy varmaankin miettiä vielä jokunen päivä...

Jos sulla on vinkata hyviä nettikauppoja, niin "feel free".. Ja ebay on sitten jo tsekattu.

post signature

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. eikö ookkin. Katotaan kuin nätti se on livenä. Se oli nimittäin IHAN pakko tilata!!

   Poista
 2. Pitikin palata tänne katsomaan että mikäs laukku se olikaan tulossa :D Tosi kiva ja ihan kiva hintakin. Mä oon ollut ennen sitä mieltä että laukusta en nyt ala maksamaan 200€ enempää ja nyt musta tuntuu että mun seuraava laukku hankinta on LV:n Never full :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toi laukku on livenä yhtä ihana kuin kuvissa. Ja joo, hinta on mun budjetille just sopiva. Mä en vaan raaski maksaa laukusta maltaita. Ensinnäkin olen suht huoleton laukkujen käyttäjä, eli laukku pyörii milloin missäkin jalkatilassa jne.. Ja näin omakotitalon rakentajana rahaa menee muuhunkin.

   Toi never full on kyllä kaunis. Ja klassikko. Varmasti hyvä hankinta, iätön. Mutta paljonko tollanen maksaa? Mä kävin kerran thaimaassa LV:n liikkeessä ja olo oli kuin norsulla posliinikaupassa. pelkkä avaimenperäkin makso jotain 50 euroa. Hui.

   Poista

Lähetä kommentti