shopping at M&S

Heipä hei.

Jatketaan vielä hetki shoppailujutuilla. Plakkarissa on vielä yks toinenkin juttu liittyen shoppailuun, noin niinku etäisesti. Mutta siitä sitten tuonnempana.

Ajattelin rustailla ylös kokemuksiani shoppailusta Marks & Spencerin nettikaupassa. Tilasin itselleni sieltä nahkaveskan.
Plussia:
+ rekisteröityminen sivuille oli helppoa
+ tuotetiedot (materiaali, koko, hinta jne) olivat selkeästi esillä
+ ulkomaan postitusehdot + hinnat oli helposti löydettävissä
+ SUPERnopea toimitus. Tilasin laukun lauantaina ja seuraavana keskiviikkona laukku oli jo postissa. Eli tuote oli kolmessa arkipäivässä perillä!!!

- laukku ei ollut ihan samanlainen kuin kuvissa.

odotettu paketti


Summa summarum. Olen tosi tyytyväinen nettikaupan toimintaan. Yksi pieni miinus (kts. ylllä) oli matkassa. Osasin jo tilatessa odottaa, että laukku ei ole ihan sama kuin kuvissa. Luin nimittäin käyttäjäpalautteet etukäteen, ja kaikissa oli todettu, että laukun kiinnitysmekanismi on toisenlainen kuin kuvassa. Mua tuo yksityiskohdan muutos ei haitannut mitenkään.

Suosittelen siis lämpimästi shoppailua M&S:llä..

Ja se laukku. Noh, siitä näette kuvia myöhemmin.. Huomenna laukku pääsee tosi toimiin. Se on varma juttu se.
post signature

PS: jos linjoilla on joku, joka on ballerinoja vailla ja kengän koko on 36, pysy kuulolla!!!

Kommentit

 1. Kiva että laukku miellytti mutta mua kyllä aina hieman korpeaa se että tuote ei ole samanlainen kun kuvissa...sen pitäisi olla. Toki jos se on silti hyvä niin mikäs siinä ja sähän tiesit sen mutta olishan se hyvä mainita ihan sen yrityksenkin puolesta siellä eikä vaan kommenttien :/

  Kuvia lauksta odotellaan innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta kiroitat. Onhan se harhaan johtavaa, että kuvassa on yks laukku ja postissa tulee toinen. Ihme että ko. Firma ei ole asialle mitään tehnyt vaikka monessa palautteessa asiasta mainittiin. Vähän huonoa mainosta ko firmalle. Ja kannattanee lukea arvostelut... Mutta mun kohdalla asia meni kuitenkin ihan onnellisesti.

   Poista

Lähetä kommentti