tässä se nyt on..

Moikka.

huh heijjakkaa kun ei tahdo tunnit riittää kaikkeen, ei sitten millään. Viikonloppuna on puuhasteltu pihavajan parissa (VALMIS!!!), tyhjennetty vinttiä, perattu pojan vaatteita ja ostettu niitä, tsekattu myytäviä juttuja (mammavaatteita olis tarjolla..), suunniteltu syksyn kuvioita (yks tosi jännä juttu tulossa, siitä ei sen enempää). Huh. Mutta nyt. Ihan pieni hetki aikaa blogille ja itselle.

Tässä se nyt sitten on. Se Marks & Spencerin laukku. Ihana, ihana ja vielä vähän ihana. Toivon meille erittäin pitkää liittoa :D Eihän se Mulberry ole eikä siksi tule. Mutta mun taloudelliseen tilanteeseen ja tyylini tämä veska sopii niin hyvin. Todellisuudessa laukku ei ole ihan noin kiiltävä miltä kuvassa näyttää.

Mitäs tykkäätte? Tai noh, ei sillä niin väliä ole, kunhan ite tykkään.

Nyt jättämään puumerkit muutamaan kommenttilootaan. Sitten taitaakin kutsua pihahommat. Kuinkas muutenkaan. Onneks tulee syksy ja saa pian maata laakereillaan ku ulkona vihmoo vettä. Niin joo, sitten tuleekin ne lumityöt :DDD

post signature

Kommentit

 1. Ihana laukku! Tuollaisen miekin olisin voinut itselleni hankkia, mutta minun silmiin osui musta yksilö, joka huusi kaupan hyllyllä minun nimeä. Ensi kerralla sitten jotain muuta kuin mustaa. Tosin edellinen oli punaruskea.
  - Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!!!! Noi on pahoja tollaset laukut, jotka huutaa nimeä!!! Muutaman päivän käytöllä voin suositella. Laukkuja eikai koskaan voi olla liikaa??

   Poista
 2. Ihana on! Kylla kelpais meikalaisellekki. Nyt vaan on vahaks aikaa tan laukkuhanat kiinni :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!!!
   Joo, mullakin on laukkuhanat kiinni. Tosin pari tilaajalahjaa on tulossa, mutta niitä ei lasketa. Saattaa tietty olla, että ne on jo ihan järkkyjä että menevät hetimiten kiertoon. Mulla ei oo kauheen hyviä kokemuksia noista lehtien tilaajalahjoista. mutta ite en kyllä osta nyt yhtään veskaa. Ja tämä päätös pitää (noin viikon ehkä :DDDD )

   Poista

Lähetä kommentti