arjen pelastaja

Moiks,

aurinkoista tiistaita!!!  Miten sun viikko on lähtenyt käyntiin???

Pakko kertoa teille yhdestä hankinnasta, johon olen super tyytyväinen. Se oli alkujaan miehen idea. Mutta nyt, kun kurakelit on käsillä, olen tähän systeemiin niin tyytyväinen. Kuka arvaa??


Jep. Kuraeteinen. niin kätevä keksintö. Helpottaa (mun) arkea suunnattomasti. Ton suihkun avulla saa kätevästi kuraiset vaatteet huuhdeltua, vaikka suoraan pojan päältä. Ei tarvii turhaan missään altaassa vaatteita liotella tai harjailla. Kun kurat on pesty, kamat kuivauskaappiin ja se on siinä. ihanan helppoa. Ja toimii myös koiraperheissä. En tosin suosittele laittamaan koiraa kuivauskaappiin. Siitä ei ehkä tuu kauheen hyvää jälkeä :D:DD

onko muita kuraeteiseen hurahtaneita. Vai hoidatko kurasotkut jotenkin muuten? Miten?
Tulipa oikein marttakerhopostaus. Mutta ei se mitään.

Kivaa viikkoa sulle!

post signature

Kommentit

  1. Meillä oli kanssa lapsuudenkodissa, just huippu. Ja tuo on niin ihana tuo po.pin takki! Muista minut, jos koskaan aijot myydä etiäpäin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kuraeteistä osaa arvostaa vähän erilailla kun on muksu.
      Tuo po.pin takki tulee varmaan myyntiin heti, kun talvisesonki vaan alkaa. En oo kyllä varma, haluatko ostaa takkia koska siinä on pienen pieni reikä helmassa. Ja kauluskin on "syöty". Mutta jos käytetty takki muuten kelpaa, niin laitan sulle vaikka viestiä + kuvia sitten kun takki jää meillä pois käytöstä.

      Poista
  2. Onneksi ei ole kurasotkuja, ei siis ongelmaa :D ja kivaa viikkoa sinnekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurasotkut on kyllä ilman kunnon kuraeteistä aika ahterista. Ei oo mitenkään kivaa hakea kuraista lasta tarhasta.. Voin vaan haaveila vaaleasta päälystakista...

      Poista

Lähetä kommentti