ei ihan kuitenkaan

moi,

ihanaa lauantai iltaa! Tämä postaus on antanut odottaa itseään jo hetken. Syynä bloggarin laiskuus ottaa kuvia.

Sarjassamme "ei niin onnistuneita tilaajalahjoja". Jos hetki sitten ihastelin laadukasta tilaajalahjaa (tämä), kolahti postiluukusta pian sen jälkeen alla oleva. Voi jösses. Ei ihan niin kuin kuvissa. Onneksi en tilannut lehteä tilaajalahjan takia. olisin voinut pettyä. Tai petyinhän mä nyttenkin. olisin toivottanut uuden mustan laukun tervetulleeksi. Mutta itse lehti on kiva. joten nou hätä.

Mainoskamppanja lupasi tällaisen:
mistä toi 55 euron hinta tulee???

Ja totuus:

ryhditön, muovilta haiseva lärpäke.

Eikai tähän voi muuta sanoa kuin, ohhoh. Ei enää yhtään tilaajalahjaa mulle kiitos (ellei se oikeasti ole joku merkkituote).

Haastan teidät, ihanaiset kanssabloggaajat, paljastamaan pahimmat tilaajalahjanne ikinä. Kukaan muu mennyt tilaajalahja-ansaan??

Elämä on tänään näyttänyt taas kauneintaan!!! Ihana lauantai takana. Syötiin just koko porukalla. Nyt on masu täynnä hyvää ruokaa. Leivoin ihanaa omena-puolukka-vaahtokarkkipiirasta. Tästä on tulossa reseptiä huomenna, luullakseni. Seuraavaksi otan yhden saunasidukan ja painun poikien kanssa saunaan.  just nyt elämä tuntuu niin hyvälle <3 p="p">


post signature

Kommentit

 1. Kaikkia alyttomia tilaajalahjoja ei ees enaa muista, mutta yks pahimmista oli helmisetti. Tarkotus oli siis saada laatikollinen ihanan nakosia helmia ja muita korutarpeita josta vois teha natteja koruja. Mutta kun paketti saapui siina olikin vaan hirveita muovisia osia. Ja varmaan osa oli kadonnut matkalla, niin oli tyhja paketti. Mutta samapa tuo oli. Roskiin meni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi korut ja helmet on kyllä aika pahoja tilaajalahjoja. Saletisti ne on aina ihan kamalaa krääsää. Mullakin taitaa laatikon pohjalla lojua muutama tilaajalahjaksi saatu koru. Roskiin sietäisivät.

   Poista
 2. Mä en oo koskaan tilannut mitään mistä olisin saanut tilaajalahjan enkä oikeastaan muutenkaan ole tainntu tilailla. Ostan lehdet irtonumeroina jos joku kiinnostaa. Noihin tilaajalahjoihin suhtaudun kyllä aina aika skptisesti ellei kyseessä sitten olisi joku merkkituote. Mutta näköjään se lahja voi olla hyväkin kuten se sun edellinen oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oikeasti et ole tilannut? Sulla on kyllä hyvä itsekuri. Mä aina sorrun kaikkiin "saat lehden superhalvalla" tarjouksiin. Ja sitten kotiin tupsahtelee kaikkia älyttömiä tilaajalahjoja. Mutta tosiaan, joskus voi olla hyviäkin lahjoja. Kerran sain delseyn matkakassin. Ja se oli superhyvä. Myös toi edellinen lahja oli kiva (ja hyvä käytössä).

   Poista

Lähetä kommentti