inspistä hakemassa

Tänään on ollut koti-ilta. Tällainen kiireetön ilta keskellä arkea tuntuu silkalta luksukselta. Tuntuu, että viikot kuluu sellaista vauhtia, ettei mukana tahdo pysyä. Siksipä rento koti-ilta on niin parasta. Kerrankin on ollut aikaa käydä hakemassa vähän inspiraatiota kodin sisustamiseen. Mielessä pyörii kovasti yläkerran pintamateriaalit. Ja olohuoneen verhot ovat myös hankintalistalla.

Kuvat on lainattu täältä.


tämän tyylinen paneeli meiltä löytyykin pesualtaan takaa.
Ja pesuallaskin meillä on valkoinen.Huomaan inspiroituvani yhä vain edelleen vaaleista, rouheista matskuista. Esimerkiksi alimmaisen kuvan makkari on suoraan mun haaveiden talosta. Ehkä sitten joskus, kun ollaan miehen kanssa kaksin, meilläkin on joku vanha tönö jossa on rouheat hirsiseinät ja sillai. Mutta so far asutaan tässä, meille niin sopivassa ja toimivassa  (sijainti + pohja), kodissa. Ja haetaan sitä vanhan tönön tunnelmaa kalusteilla. Ja ainahan pitää olla jotain haaveita plakkarissakin. Varsinkin kun elämässä mennäänn kolmen kympin paremmalla puolella.

Tiedän, että ainakin yksi lukija tykkää näistä kuvista. Mites muut??

Tämän illan tavoitteena on mennä ajoissa sänkyyn, yöpöydällä odottaa vino pino lukemattomia lehtiä joten katsotaan miten aikaisin nukkumatti tulee.


post signature

Kommentit

 1. 1,2,4 ja viimeinen, ihania !!! Tykkään paljonkin :)

  VastaaPoista
 2. heii...onpas kivasti tuo ikean lipasto muuttunut kun siihen on vaihdettu vetimet! ...täytyypäs laittaa idea korvan taakse!

  Mä halusin meillä yläkertaan valnoisen lattian. Kuitenkin remppamies sai mut vakuuttuneeks siitä, että se ei ois hyvä ajatus. Nyt kaduttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä en edes tajunnut että se on ikean lipasto. Onks se Hemnes? Siihen on muuten saatu kiva ilme.

   Kai sen lattian vois maalata valkoiseksi??? Mun mies ei suostu ottamaan ihan valkoista lattiaa. Nykyinen on tämmönen suht vaalea. Mä haaveilen silti ihan oikeasta valkoiseksi maalatusta lautalattiasta. En varmasti saa asian tiimoilta tahtoani läpi.

   Poista
 3. Muhunkin iskee noi rouheat matskut. Tiiliseinä ja upea hirsiseinä/katto ovat ihan sairaan upeat näissäkin kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirsiseinä on myös mun lemppari!! Ja tiiliseinästä pienenä pintana tykkään kovasti.

   Poista
 4. Minä tykkään!!! Ehkäpä arvasitkin ;) Varsinkin toi eka kuva on niiiiiin makee..."huoh" :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti