ja meillä kaikilla oli niin mukavaa....

Onneksi sain olla mukana...

Tehtiin eilen koko perheen voimin päiväretki Lempäälään. Kohteena oli ennestään tuntematon funpark, joka sijaitsee ideaparkissa. Bongattiin kohde Maj:n blogista. Ja kun kerran kivaa yhteistä tekemistä haluttiin tehdä, mentiin sinne. Meillä oli tosi kiva päivä!!!

Aamulla lähdettiin ajelemaan Lempäälää kohti. Matkalla ehdittiin popsia evässämpylät ja jutustella kunnolla. Paikan päällä päästiinkin heti tositoimiin. Oli lasersotaa, 3-D ammuskelua, 6-D elokuvaa, pomppulinnaa jajaja. Niin paljon kaikkea, että osa jäi meiltä käymättä. Osin senkin takia että pikkumies oli mukana, eikä halunnut moneenkaan laiteista (!!!).

Mun ehdoton suosikki oli 6D adrenaline- simulaattori. Aivan järisyttävän magee kokemus. Ja joo, kyllä mä ilmakiekostakin jaksoin innostua! Pikkumies tykkäsi eniten 3D ammuskelusta ja pomppulinnoista. Ja viimeksi mainittuja siellä riittikin paljon.

kohta mennään...
Syötiin paikan päällä buffet-lounaat. Ruoka oli hyvää perussettiä (kalaa, nakkikastiketta, lihapullia, hymynaamoja ja kasviksia). Bonusta laajasta juomavalikoimasta ja jälkkärikahvista. Eikä hinnoittelukaan ollut ihan yliampuvaa. Vajaat kymmenen eskoa/ aikuinen on mun mielestä vielä ihan sopiva hinta, ainakin jos ruokaa saa vetää niin paljon kuin napa vaan kestää.

Rannekkeet maksoi meiltä kaikilta 18 euroa/nuppi. Aikuiset olis voineet ostaa myös aluelipun (5 euroa), mutta me haluttiin miehen kanssa pyöriä myös laitteissa pojan kanssa. Niinpä otettiin rannekkeet.

Meillä oli tosi mukava päivä. Ja voisin kuvitella meneväni tonne uudestaankin. Kesällä siellä on jotain vesivempeleitäkin, joten ne on varmaan ihan hauskoja. Voipi myös olla, että jos tarvii ideaparkkiin (sinne avataan new yorker- liike) lähteä shoppailemaan, voi isäntä mennä pojan kanssa pitämään hauskaa kun mä pidän kivaa omalla tavallani :D


Kotimatkalle suunnattiin väsyneenä ja onnellisena, karkkikaupan kautta :Dpost signature

Kommentit

 1. Auta tyhmää mutta hymynaamoja ? Mitä ne on ? :D

  Varmasti hauska päivä teillä on ollut ja vielä karkkikaupan kautta himaan, nam !!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi hymynaamat on jotain pyöreitä ranskalaisentapaisia perunajuttuja, sellasia lättänöitä jossa on silmat ja suu :D

   Karkkikauppa on avain onneen :D

   Poista

Lähetä kommentti