ostoslistalla

Moi.

Mä oon onnistunut koko syksyn ajan pitäämään aika tiukkaa kuria itselleni, mitä tulee shoppailuun. Ostoksia ei ole paljoa. ja nekin, mitkä on ostettu on tulleet tarpeeseen! Hyvä minä.

Jotta hyvä kuri asian suhteen säilyy jatkossakin, on suunnitelmallisuus valttia. Alla muistilistana itselle muutama ostettava asia. Alla olevat eivät ole akuutteja, mutta ostettava ne on kuitenkin.

Superlämmin maihari
 Kuvan takki on Stadiumista, malli on "RACE MARINE W VITVAR JKT F12" . Tämän takin klikkailin eilen ostoskoriin (verkkokaupassa oli -25% ale). Nyt kyselisin vähän ennakkoon käyttökokemusia. onko Stadiumin "lämpimät" talvitakit oikeasti lämpimiä? entä laatu?  Onneksi palautus on maksutonta, jos takki ei muuten miellytä. Myös didriksonin takki oli mietintälistalla, mutta tässä takissa edullinen hinta kiinnosti.


Nahkainen (konjakin ruskea) lompakko
Alla oleva lompakko on malliltaan kovin mieluinen, mutta väri on väärä. Mistähän löytäisi vastaavan konjakin ruskean yksilön? Ja en sitten halua maksaa lompakosta satoja euroja.


Jaa-a. Siinä ne ostettavat sitten olikin. Tai yks juttu on vielä, mutta se ei ole mikään must have.

Beige/ kamelinruskea neuletakki

Michael Kors open front cardigan
kuva: polyvore.com

tällainen perus beige neuletakki olis vielä jostain löydettävä. Ja pari ehtoa sillekkin olis: ei akryyliä, eikä saa maksaa satoja eskoja.Mitäs sun ostoslistalla on? Vai onks kaikki jo hommattu?

Tästä listasta pääseekin sitten kätevästi hyppäämään siihen h&m:n katalogiin ja niihin juttuihin mitkä siellä huutelee mun nimeä. Voin kertoa, että listalla ei ole mitään yllä olevista tuotteista :D joo-o


post signature

Kommentit

 1. Mä ostin alennusmyynnistä jo kesällä ihanan mustan didriksonin maiharityylisen takin. Nyt tarkenee talvella :) Mun ostoslistalla itselleni on ohuempi takki, myös maiharityylinen (itseasiassa varauksessa iltaan saakka mua odottelee yksi sellainen top sportissa...) ja saappaat!!! Mun on pakko löytää itselleni matalapohjaiset saappaat.Ihan perus ratsastussaappaat! Kaikki on mulle varresta liian isoja, tänään taas miljoonia kokeilin...Ehkä mä vielä jostain sellaset löydän. Sitten tietty lapset tarvii vaikka sun mitä ja pojille kun ei kelpaa kun bronx, dc, etnies yms, ni saattaa olla että mun saapashaaveet siirtyy taas vuodella ;)

  VastaaPoista
 2. noi didriksonin takit taitaa olla aika laadukkaita? Jos toi mun stadiumin takki ei natsaa, marssin ainakin kokeilemaan didriksonin takkia. ovat niin ihanan ja lämpöisen näköisiä. Kumpa mäkin oisin alesta bongannut jotain. Mutta kun menin kaupoille keväällä oli kaikki "sold out". Maihari-takin on valloittanut myös mun sydämen.

  Onnea kenkäostoksille!!! Mulla on ihan liikaa kenkiä. En saa ostaa enää yhtään paria :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se didriksonin takki ainaskin vaikuttaa laadukkaalta, on esim superhyvä huppu. Sit sen käytössä näkee...Ja ihan sattumalta takki osui eteen ja oli kyllä todellinen löytö!Ja kävin muuten ostaa sen varauksessa olleen takin, on nyt ollut käytössä ja oikein hyvä ostos :)Ja yllätin itseni ostamalla ruskean (tai beigen ehkä) takin!! Yleensä mun takit on mustia... Ja ihan unohdin et lompakko oli myös mun ostoslistalla ja sen myöskin ostin. Talvikengät on mulla muuten hyvällä mallilla, mutta ne saappaat on jo monivuotinen haave. En vaan löydä sopivia...

   Poista
 3. Ihana toi takki! Kelpuuttaisin kylla mullekkin. Harmi vaan kun ei taalla oo stadiumia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stadiumilla on muuten nettikauppa!! EN tiedä tosin mihin ne toimittaa!!

   Toivoa sopii että toi takki on yhtä ihana kuin kuvissa.. Ja muuten. löysinkin ihan omasta kaapista tollaisen beigen neuletakin. En mä mikään puusilmä ole :DDD

   Poista

Lähetä kommentti