päivän piristys

Postilaatikosta löytyi tänään mieluinen paketti. Kuulin jo viime viikolla, että olin voittanut blogi-arvonnassa. Tänään posti oli tuonut paketin, jonka oli lähettänyt Noora Huldan Huoneelta. Ja mä kun en muka koskaan voita mitään! No nyt voitin. Ja paketti tulikin ihan kreivin aikaan. Olen nimittäin ollut vähän tummissa mietteissä tänään.

Mutta siihen pakettiin. Sieltä paljastui ihana odd molly-rannekoru sekä pelikortit. Tuo rannekoru on erityisesti mun mieleeni! Sille tulee varmasti paljon käyttöä. Ja kunhan pelikortit availen pakkauksesta, taitaa olla aika opetella muutamat pelit isännän kanssa. Kiitos vielä Noora ihanasta paketista!!! Se toi niin paljon iloa tähän päivään.


Anskun tavoin mäkin olen pohtinut jo tovin "mikä musta tulee isona". Ja nyt olen onnistunut kehittämään kunnon "musta ei oo mihinkään, mä oon vaan tällanen tollo" kriisin. Jos totta puhutaan, elättelin tosi pitkään toiveita siitä, että saan mammalomalla miettiä rauhassa mitä elämältä haluan (töiden suhteen). Mutta kuten kaikki tietää, mitään vauvaa ei sitten ikinä tullutkaan. Elämä otti vähän toisenlaisen reitin. Ja nyt sitten olis pohdintojen aika. Nyt olen ajatellut antaa itselleni muutaman vuoden aikaa miettiä mitä oikeasti haluan (ei hajuakaan). Ja sitten voisi ryhtyä toimeen.

Löytyykö linjoilta muita, joille se tuleva suunta (=ammatti) on vielä kyssäri???

Nyt meen kuitenkin untenmaille. Huomenna on tautisen aikainen herätys, olen nimittäin lähdössä tienpäälle.. Joten öitä!!
post signature

Kommentit

 1. Oi onnea palkinnosta! Onpa kaunis!

  Mä en kyllä yhtään tiedä, mikä musta tulee isona.. Saanko olla vain äiti ja vaimo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos!! Mun mielestä se on myös tosi tosi kaunis!!

   Äiti ja vaimohan on just hyviä vaihtoehtoja!! Jos olis rahaa riittämiin, voisin hyvin olla kotona äitina ja vaimona!!

   Poista
 2. Ihana koru! Kuule, mä oon ihan varma, että jossain vaiheessa se vaan kirkastuu, se, mikä haluu olla isona. Mulle ainakin se "valaistus" tuli vasta n 4 v sitten pikku hiljaa hiipien ja nyt oon ainakin tällä hetkellä ihan innoissani uudesta ammatistani, mihin nyt 3 ja puolen vuoden jälkeen valmistun joulukuussa. Silloin 4 v sitten pohdin kovasti jotain aivan muutakin alaa, mutta työllisyystilanne huomioiden ainakin nyt tää hoitoala on siinäkin mielessä hyvä. (Muut mua houkuttavat alat on kyl sellasia, että ei niistä töitä löydy..)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti