so my style

Eilen kolahti postiluukkuun odotettu lärpäke. Eli postin noutoilmoitus! Tilaus stadiumista tuli luvatussa viidessä päivässä! Nopeaa toimintaa siis!

Kunnon talvitoppis, maihatyylisenä, on ollut ostolistalla jo tovin. Se hennesin takki on sen verran ohuehko, että sopii enemmän pikkupakkasille (eli oisko ns, välikausitakki). Tämä etsinnässä ollut taas niille kunnon pakkasille. No nyt on etsintä päättynyt ja takki kotiutettu.





Tykkään takista ihan sikana. On niin mun tyylinen. Erityisesti tykkään noista "norjalaistyylisistä" (norjalaisneuleessa on tommoset) hakasista.

Yks asia tuottaa kuitenkin päänvaivaa. En ole ihan sata varma, miten lämmin toi toppis nyt sitten on. Tai kun se ei ole mikään megapaksu. Vertailin vuoren paksuutta P.O.P:n takin vuoren paksuuteen sekä reiman haalariin ja oli kutakuinkin samaa luokkaa. Hennesin takin vuori jäi tässä vertailussa tosi ohkaseksi. Myös firman nettisivuilla puhutaan lämpimästä toppauksesta. Miehen untuvatakkiin (joo olen nyt kovin neuroottinen tämän asian suhteen)verrattuna takki ei kuitenkaan kauhean muhkealta vaikuta. Ja tämä on se asia joka ihan vähän mietityttää. Yritin eilen kaupassakin hipelöidä toppatakkeja, eikä ne nyt niin muhkeilta tuntuneet. Mitä te siellä ruudun toisella puolella sanotte? kuin paksuja teidän toppikset on???  Että voi hitto mitkä ongelmat mulla onkaan täällä :D Ainakin takkia sovitellessa päälle iski melkomoinen kuumotus.

Niin kovin tästä takista kuitenkin tykkään, että taidan sen anyway pitää. Lisätään sitten välikerrosta alle, jos tuntuu että tulee vilu. Ainakin materiaalin luvattiin olevan tuulen + vedenpitävä, joten eiköhän sillä kuitenkin pärjää.

Nyt saa talvi ja pakkaset tulla. Mä oon täällä jo ihan ready!! Koko poppoolla on nimittäin toppatamineet hankittuna! kerrankin ajoissa!

post signature

Kommentit