aikuisten kesken

Huh. Aika pitkä päivä takana. - Mutta tosi kiva sellainen. Tuli muuten todistettua että kyllä maailma on pieni paikka. Törmäsin siskooni sellaisessa paikassa, jossa en olisi uskonut. Ja me ei edes asuta samassa kaupungissa!!! Ihana juttu ja ylläri.


Hehkuttelin tuossa aiemmin että viikonloppuna on tiedossa kivaa ohjelmaa. Päästään miehen kanssa ulos ihan kaksistaan. Olen buukannut meille kivaa ohjelmaa ja pöytäkin on varattu ravintolasta. Tänään oli sitten pakko vähän sovitella vaatteita. Pääsin aika vähällä, koska mulla oli tosi selkeä mielikuva asusta! Sopivan fiini, mutta ei kuitenkaan liian hieno.

kintut ajattelin verhota sukkiksilla..
Muuten voipi tulla vähän vilponen 

Hame ja silkkitoppi on molemmat kirppislöytöjä. Toinen viime viikolta ja toinen kesältä. Nyt mä ajattelinkin taas pistää ostoshanat kiinni. On tota riepua taas tullut osteltua. No yhdet talvikengät on tulossa, mutta niille on tarve :D


Toivottelen jo nyt ihanaa viikonloppua! Palailen blogin ääreen kunhan hempeilyltä ehdin :::D


Kommentit

  1. Ihana, ostos hanat kiinni ja talvikengät on tulossa :D Näin se menee vähän täälläkin, ostoshanat on kiinni yleensä max viikon ;D

    VastaaPoista
  2. joo, ostoshanat kiinni mutta postimies ramppaa. Tosin tällä kertaa kävi huono flaksi kenkien kanssa. Yhdet ostin alesta ->rikkinäiset -> palautukseen. Stadiumin kengät taas ei istunut koipeen. On tää vaikeeta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti