himassa

Moi, täällä taas!

Takaisin reissusta. Ehjänä kotona, joskin liikuttuneessa mielentilassa. Tätä mamia ottaa pojan yökyläilyt (+ miehestä erossa oleminen) koville. Mutta kasvunpaikkana tää on otettava. Ihanaa olla taas himassa, blogin äärellä, tutuissa kuvioissa. Odotan jo sitä, että pääsen kömpimään pojan viereen ja omaan sänkyyn.

En onnistunut laittamaan kännykällä kuvaa edelliseen blogitekstiin, joten hätävarapussukasta tulee kuvaa nyt. Onko jollain muuten kokemusta bloggaamisesta (kuvien kera) lumia-kännykällä? Kertokaa miten ne kuvat saa lisättyä siihen?


koko setti h&m
Kunhan arki tästä taas  vähän normalisoituu, vilautan teille tunnelmia meidän viikonlopusta. Muutama muukin juttu on mielessä. Joten palataan.

Kommentit

 1. Ei ole kokemusta mutta Lumia on mullakin niin ottaisin itsekkin innolla vinkkejä vastaan :) Onko Lumiaan ladattavissa joku blogger appsi vai miten bloggailet ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä latasin sieltä marketplacesta jonkun bloggeri appsin, ei tainnut tosin olla mikään virallinen. Ja mun mielestä toi apsi oli aika kökkö. En saanut mitään kuvia lisättyjä tms. Vinkit olis tosiaan tarpeen. En oo jaksanut (vielä) googlettaa mitään ohjeita. Odotan että saan kameraan muistikortin niin voin blogata ipadilla.

   Poista
 2. Täytyy käydä tsekkaamassa toi appsi...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti