uusvanha

Tällaisina päivinä, kun on rentouttava kampaamokäynti takana, ihmettelen miksi aina luistan siitä. En kehtaa edes kertoa kuinka kauan on edellisestä visiitistä. olkoonkin, että anoppi (ex-kampaaja) on tässä välissä saksinut kutreja. Ja itse olen turautellut väriä purkista. Anyway. Ihana olo. jotenkin nätti. Ja huoliteltu.


Tällainen siitä nyt tuli. Aika samanlainen kuin joskus aiemminkin. Mutta väri on IHANA. niin mua. ja muutenkin malli on oikein passeli.Tänään on ollut nasta päivä. Ollaan käyty pojan kanssa paloasemalla tutustumassa. Lisäks ehdin hommata kilkettä tuleviin pikkujouluihin. Niistä lisää omassa postauksessa. Sainpa mahdutettua tähän päivään myös raksailua. Seuraavaks meen sohvalle rötväämään. Kiva päivä takana. mites sulla?


post signature

Kommentit

  1. No kun kerta kysyit... Pääsin yövuorosta nukkumaan klo 8. Herätys klo 9.30 ja viemään mies töihin. (juu yksi auto ei hyvä!)Takaisin kotiin, lapsille aamupalat ja nukkumaan klo 10.30. Herätys klo 12 ja lapsille ruokaa, tyttö ratsastamaan ja koira ulos. Takaisin nukkumaan klo 14. Herätys klo 15.15 kun tyttö tulee ratsastamasta ja lähden poikien kanssa viemään häntä mummolle yökylään. Kotimatkalla haettiin makuunista 3 leffaa.(mä tukka sekasin, verkkareissa ja reinoissa...)Pääsin takaisin nukkumaan klo 16.30 ja herätys klo 17.30 hakemaan mies töistä. Mies lähti koiran kans lenkille ja mä imuroin kämpän, siistin keittiön, laitoin pyykit ja kävin nukkumaan klo 19. Herätys klo 20, äkkiä suihkuun ja takas yöks töihin. Että ei, ei ollu kiva päivä!! Huomenna, siis sunnuntaina ajattelin nukua KOKO päivän, koska miehellä vapaata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun päivä kuulostaa kieltämättä aika kamalalta!! Toivottavasti sait levätä sunnuntaina kunnolla!!

      Poista

Lähetä kommentti