warm thoughts..

Hei,

ihanan kirpsakkaa torstaita jokaiselle! Täällä odotellaan kuumeisesti ensimmäisiä lumihiutaleita tuon pakkasen kaveriksi. Ehkäpä jo viikonloppuna??? Joko teidän hoodeilla on lunta?

Ihan super tiukka viikko takana. Ja sen kyllä tuntee kropassa. Aion ihan kohta mennä maaten, olen nimittäin ihan kuoleman väsynyt. joten kunnon yöunet tekee terää.. Huomenna kun pitäisi jaksaa vähän juhliakkin.

Sain taannoin äipältä  mieluisan paketin. Äiti oli kutonut mulle ihanat villasukat, kaulurin ja pipon. Tulivat muuten niin tarpeeseen. Just nyt aika ja mielenkiinto (eikä taidot) ei riitä kutomiseen, joten on tosi ihanaa kun sain mieluisat kamppeet talveksi.Kyllä äiti vaan osaa!!  Kukas kutoo sun sukat?

Mä toivotan jo nyt ihanaa viikonloppua. Huomenna en nimittäin todellakaan ehdi koneelle. Ja lauantaina tämä mamma voi olla hiukan väsy.


post signature

Ps. tänään posti toi puolestaan ihanan paketin sisältäen tuplakonjakin. Just äskön vannoin itselleni, että en osta kyllä enää yhtään mitään itselleni tänä vuonna (ja katotaan kuinka kauan tämä lupaus pitää). Paketista lisää viikonloppuna.

Kommentit

 1. No on lunta joo ja vähän liikaakin sitä on tulossa näin ensilumeksi. Pahimmillaan täällä vois sataa 40 cm lunta nut viikonlopun aikana :o Eiiiii :D en tykkää.

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvät näi sun hiukset! Onko sulla luonnostaan noin kauniisti kihara? Ja tosi hyvän värinen toi kauluri. Tuon värin voisin itsekkin haluta eli täytynee ottaa se projektiksi. Ensin pitää kyllä kutoa sen seitsemän muuta projektia pois :D ehkä siis ensi talveksi. Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Mulla on kyllä luonnostaan kihara/taipuisa tukka, mutta tässä kuvassa se on kampaajan jäljiltä!!

   Toi kauluri on kyllä ihana. Sopii tosi monen kanssa. Ja on niin lämmin.

   Poista
 3. Aivan ihanat nuo neuleet!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti