lahja itselle

Hui kuinka kirpsakka viikon alku! Mittarissa keikkuu - 20 astetta. Ihan vähän lämpimämpikin keli kävis :D

Mites sun viikko on alkanut? Tuossa taannoin jo vihjailinkin, että posti toi tuplakonjakin. Se on lahja mulle. Joululahja. Ihan vähän ennakkoon vain. Mullahan on ollut tapana ostaa joka joulu jotain kivaa itselleni. Ja nyt se oli tämä. Ei sillä, että toiselle näistä olis mitään akuuttia tarvetta. Mutta ei kai aina tarvii ollakkaan???


Saanko esitellä: nahkalaukku ja lompakko.

molemmat zalandostaMuistatteko muuten kun haikailin tämän veskan perään??? No se olis nyt - 50%!!! Hemmetin hyvä ajoitus mulla. Se jäi nyt saamatta. En nimittäin raaski (enkä kehtaa) ostaa toista veskaa näin lyhyen ajan sisällä. Että joulupukki, Jos kuulet... Ja kaikille muille tää vaan tiedoksi, jos linjoilla oli joku muukin kuka kuolas ko veskan perään.

Nyt viemään pientä miestä jumppaan. Illalla pitäskin valkkailla musiikkia huomista varten. Tästä tulee kiva viikko!!
post signature


Ps. jos materialistinen hömppä tylsistyttää, niin sitä täytyy kyllä kestää vielä ainakin postauksen verran.

PS2: ihaniin kommentteihin palaan illalla!

Kommentit

 1. Mä päädyin pitämään ton henkan kassin moöemmissa väreissä. Ne on aivan ihanat. Mustan saan mun vanhemmilta joululahjaksi ja konjakin pakkasin visusti kevätkelejä odottamaan.

  Löysin konjakille kaveriksi vielä kivat vagabondin avokkaat heppon outletista - uuuups...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele, että pidit molemmat laukut. Oli meinaan superihania kumpikin. Toivon, että joulupukki tois mulle sellasen. En tosiaan nyt pysty enää investoimaan uuteen laukkuun :D

   Oi, konjakin väriset avokkaat! Postausta odotellessa.

   Poista

Lähetä kommentti