männä vuos 2012

Tää vuos olis sitten melkein pulkassa. Vuosi 2012 piti sisällään suuria tunteita; onnen hetkiä, surua, toiveita ja toteutuneita unelmia. Aika kiire ja vaativa vuosi on takanapäin. Mutta tästäkin selvittiin, ja vielä hyvillä mielin.

Vuonna 2012 toteutettiin meidän pitkäaikainen haave, oma omakotitalo. Uskomatonta, että me ollaan asuttu tässä jo yli puoli vuotta. Ja kyllä, kodilta tämä tuntuu. Tänä vuonna tehtiin tulevaisuuden kannalta  iso päätös, sijaisvanhemmuus (tai siksi aikominen).  Vuoteen on mahtunut myös epätietoisuutta ja haaveiden hautaamista. Mutta tässä mennään ja porskutellaan.

alkuvuodesta ja keväällä:
rakennettiin omaa kotia
juhlittiin äitiyttä ja poikaa
nautittiin omasta pihasta
tehtiin löytöjä
napattin asukuvia


kesällä ja loppuvuodesta:
maalattiin taloa
tehtiin pihahommia
reissattiin ulkomailla
paljuiltiin
nautittiin ja rentouduttiin
ostettiin lisää laukkuja


Vuodelta 2013 toivon hieman hitaampaa tahtia. Tämä vuos on mennyt niin haipakkaan. Olisi ihanaa, että meille jäisi aikaa rakkaimmille ja ystäville. Toivon myös, että saadaan yläkerta tehtyä (nyt näyttää hyvälle). myäs perheen kasvattaminen kuuluu suunnitelmiin.


Millainen sun vuosi 2012 oli? Mitä haaveita tai toiveita sulla on ens vuodelle?


Huomenna on tiedossa mukavaa ohjelmaa, mulla on nimittäin vapaapäivä. Illalla ollaankin sitten omalla tiimillä ja juhlitaan hillitysti uutta vuotta.

Palataan ensi vuonna!!!
post signature


Ps. annattehan anteeksi jos palaan jo heti huomenna... jos nimittäin pöytäprojekti etenee tai en vaan malta olla pois täältä.

Kommentit

Lähetä kommentti