muutunut minä, osa 2

Elokuussa postasin kieli poskella siitä, miten avioliitto, äitiys, eletty elämä vastoinkäymisineen, työ ja ystävät ovat muokanneet mua. Olen muuttunut melkoisesti siitä, millainen ihminen olin 10 vuotta (saati 15 vuotta) sitten. Onneksi muutos on tapahtunut parempaan suuntaan (ainakin omasta mielestä).

Tänään hiihtolenkillä oli aikaa funtsia taas asioita ja listata muutama muuttunut juttu


  • hiihtäminen:  kouluaikojen jälkeen meni varmaan 10 vuotta niin, että sukset sai mussa aikaan lähinnä puistatus reaktion. Nyt hingun heti ensilumien tultua hiihtämään. Rakastan sitä hetkeä, kun saan yksin sivakoida keskellä mettää. Tänään oli muuten just sellainen lenkki!!! En mä vieläkään mikään taitava hiihtäjä oo. Mutta ei sen oo väliä. Pääasia että tulee hiki ja hyvä olo. Sama juttu pätee muuten luisteluun. Sitäkään en ollut harrastanut sitten kouluaikojen!!
  • mainospaidat: vihasin pitkään kaikki mainoslogoilla varustettuja vaateita. Mutta arvatkaa mitä. Tänäänkin päällä oli ihana punainen ulkoilutakki, jonka rintamuksessa komeili erään autoliikkeen logo. Eikä haitannut yhtään!! Ja noi mainospaidat on aika käteviä rempatessa :D
  • käsityöt: jokainen blogia lukenut tietää, että käsityöt ei oo mun juttu. Mä olin koulussa se, joka sai tehdä kankaasta peikon kun en osannut virkata. Kässän tunnilla mun äiti tais salaa neuloa toisen parin säärystimistä. Ja se toinen, se ei koskaan valmistunut. Mutta niin se tyyppi vaan muuttuu. Juurikin tänään virkkasin ihan itte tommosen narun joulukoristeita varten! Hitto että olen ylpeä. Ja pari vuotta sitten tein kaulurin. Ihan itte. Pitäisköhän muuten kaivaa puikot naftaliinista ja kutoa jotain?


Millasia muutoksia sussa on tapahtunut? löytyykö ruudun toiselta puolelta käsityökärpäsen puraisemia? Vai oletko kenties opetellut hiihtämisen uudestaan?



post signature

Kommentit

  1. Mä ehkä haluaisin opetella hiihtämisen uudelleen, periaatteessa. Oon ehkä sata kertaa maininnut vihaavani talvea ja lunta ja siis myös talviliikuntaa mutta jos nyt kokeilis sitä hiihtoa. Tiedä vaikka nää talvetkin alkais tuntua kivemmilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hiihtäminen on kyl kivaa. Ja musta on huomattavasti kivempää hiihtää ku liukastella lenkillä tuolla lumen seassa :D

      Poista

Lähetä kommentti