maanantain suosikit

Moi,

terveisiä mööpelirallin keskeltä. Olen harrastanut, kotipäivän kunniaksi, mööpeleiden siirtelyä. Olohuoneen järjestys ahdistaa. Liikaa kaikkea ja liian vähän tilaa. Pari vuotta sitten ostettu sohva on tosi iso. Onneksi on kahdessa palassa, eli kunhan yläkerta valmistuu, saadaan toinen osa siirrettyä sinne. Mutta siihen asti on tultava toimeen näin. Lisää harmia aiheuttaa pari säkkituolia (ostettu terassille) jotka näin talven ajan pyörii täällä. Ihan liikaa kamaa sanon mä. No, nyt on kuitenkin joku järjestys olkkarissa. Katotaan vaan kuin kauan. Mies ei nimittäin tiedä vielä tästä. Enkä oo kyllä ite edes yhtään varma oliko muutos hyvästä.

Mutta hei, päivän suosikkeja kehiin. Napsin asukuvia kun kerrankin oli valoisaa. Ja oli mulla sitä aikaakin. Perheen pienin kun on tänään ollut kotona parantelemassa tautiaan.
Tiedättekö muuten. Melkein tein jo videpostauksen. Olin kuvannut jo pätkänkin, mutta sitten jänistin. Mitäs te sanoisitte videpostauksesta? Joo vai ei. Saisitte ainakin hyvät naurut.

Makaroonivuoka odottaa syöjäänsä. Jälkkäriks olis ite väsättyjä napoleonin leivoksia. Tässä päivän menu.


palataan.

post signature

Kommentit

  1. Mä en ehkä koskaa rohkene tehdä videopostausta :D Mutta ei mulla niitä mitään vastaan ole eli kehiin vaan :)

    VastaaPoista
  2. Olispa tosi kiva saada sulle äänikin!! On varmaan ihan erilainen mitä on kuvitellu :) Eli videota vaan!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti