olipa taas..

oikein rentouttava ja löysä sunnuntai. Joo ei ollut. Vähän itsekkin ihmettelen miten onnistuttiinin tuuttaamaan tähän päivään niin paljon askaretta.  Tänään kun on ehditty: pestä monta koneellista pyykkiä, heiluttamaan maalipensseliä, hiihtämään, laittamaan ruokaa, varailemaan lomareissun matkoja ja ja ja. Jospa ens viikonloppuna ehtis lepäämään laakereillaan (tai surffailemaan rauhassa netissä?). Tosin luulen, että katon panelointihommat kutkuttelee sen verran, että hommia me taas paiskotaan.

Pohjamaalit on siis pinnassa parissa huoneessa ja pojan huoneessa (tulevassa lastenhuoneessa) on jo pintamaalikin. Hitaasti hyvä tulee. Ja mä oon niin innoissani. Ihan vähän nimittäin ärsyttää tää jatkuva kaaos kun kamat on levällään miten sattuu...


Yhtä innoissani olen myös menossa nukkumaan. Aika ventti olo nimittäin näin saunanraikkaana ja kaiken maailman kuorintojen kanssa sutanneena.


Mukavaa alkavaa viikkoa! Pian palataan!!Ps. lupaan ja vannon, että sisustus/remppa-aiheisia postauksia on tulossa vielä paljon.
post signature

Kommentit

 1. Mikäköhän noissa sunnuntaissa on, mäkin veivasin menemään kolme koneellista pyykkiä :D
  Kukahan ne ripustaisi.. mä kyllä inhoan sitä ripustushommaa!

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mä kans tajuu miks kaikki pyykkäämiset pitää jättää sunnuntaille. Sillonhan kuuluu vaan olla. Meil on onneks kuivausrumpu, että ei tarvii ripustaa pyykkiä Paitsi sit kesällä. Mutta se viikkaaminen. Äh. No, sisäinen vaatekaupan tytsy herää vikatessa henkiin. Mutta kauhee homma. Varsinkin sukkien parittamisessa.

   Kivaa viikkoa myös sulle.

   Poista

Lähetä kommentti