puuttuva palanen

Moi,

ja ihanaa alkanutta vuotta 2013! Tässä samalla kun odottelen saunan lämpiämistä, jotta saa pestyä remppapölyt veks, on hyvä kirjoitella syvällisiä. Tätä aihetta mietin kovasti eilen illalla ja yön yli nukuttuani tuntui se postauksen arvoiselta.

Mulla on periaatteessa kaikki mistä mä haaveilen. Mulla on ihana perhe, oma kaunis koti, kiva työ, kavereita, rätteij ja lumppui riittävästi. Yksi asia kuitenkin puuttuu. Ja tämä asia puuttuu meiltä molemmilta, multa ja mieheltä. Nimittäin ystäväpariskunta (tai parikin) täältä asuinkulmilta.

Kuten aika moni lukija tietääkin, me ollaan muutettu tänne Keski-Suomeen muualta. Kumpikaan ei tuntenut täältä ketään, kun me tultiin tänne 2007. Aloitettiin kaikki alusta. Tässä reippaassa viidessä vuodessa olen saanut ystäviä ja kavereita. Mutta. Vieläkään meillä ei oo oikein ketään ystäväpariskuntaa, jota pyytää meille kylään. Tai toisinpäin.  Ja tämä asia raastaa mua!!!
Musta olis niin kiva että voitas istua iltaa perheitten kanssa. Ettei tarviis matkustaa aina niin kauas. Sinne lounais-suomeen, ystäväpariskuntien lähelle, kun on niin pitkä matka. En oikein tiedä mistä niitä ystäväpariskuntia nyt oikein löytäis. Tuntuu jotenkin nololta lähteä ehdottelemaan työkavereille, että "kuulkaa, tulkaapa meille istumaan iltaa". Jotenkin tulee tyrkky olo. Ja mitäs jos ne sanoo EI??

Nyt kommenttiboxi paukkumaan ja vertaistukea kehiin. Tai jos on jotain vinkkejä jakaa niin antaa tulla. Ens uuden vuoden haluan viettää vähän isommalla porukalla fiilistellen!!!!

Seuraava postaus onkin sitten astetta kevyempi. Ettei turhan vakavaksi mene. Uusi työpiste on nimittäin valmis. Siitä seuraavaksi.

Ihanaa uutta vuotta!!!!

post signature

Ps. kuvat eivät liity aiheeseen, vaan ovat sunnuntain luistelureissulta

Kommentit