to be or not to be

siinäkös vasta pulma...

Varsin tavallinen lauantai kohta takana. Urheilua, yhdessäoloa, visiitti lempikahvilassa, asioiden hoitoa. rautakauppa-visiittiä yms. Mä niin tykkään tällaisista tavallisista vapaapäivistä. Huomista odotan vielä enemmän, koska sillon saa nukkua just niin pitkään ku haluaa (ellei poika innostu heräämään kovin aikaisin).

Mutta otsikkoon. Lattian pintamateriaali on kovasti pohdinnan alla. Meillä on ollut (sen laminaatin rinnalla) vaihtoehtona vinyylikorkkilattia ja haettiin tänään kaupasta koepala. No. Kun en oikein tiedä. Kovasti houkuttaisi myös tuo parketti, jota meillä on alakerrassa (kuvassa koepalan alla). Ainut juttu on vaan sen hinta. Parketti kun on hinnaltaan 30 eskoa kalliimpi/neliö. Juu... vähän pitäs tehdä arvovalintoja.

Oikeassa elämässä lattia ei ole laisinkaan noin kellertävä. Enemmänkin harmahtava. Huoh. On tää vaikeeta.

x     x    x

Asiasta kukkaruukkuun muuten. Mä inspiroiduin tavaroiden järjestelystä siihen malliin, että heiluin vielä kympiltä eilen illalla siivoamassa mun vaatekaappeja. Ja hyvältä kuulkaa näyttää. Pari hankintaa kesäksi, pari teepaitaa siis. Avot. Kenkäkaappiin en tosin uskaltanut vielä kajota. Siellä on pommi. Tavarapommi. Mutta vaatekaapin suhteen on aika bueno fiilis.


Tämmöstä lauantaihin. Mitäs sulle?
post signature

Kommentit

  1. joo, kuvassa. Mutta ei se ollutkaan livenä kiva. Sitä paitsi isäntä ei haluakkaan laminaattia. Vaikeeta..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti