uutisia Siperiasta...

Moi,

terveisiä Siperiasta. Ehei. En ole oikeasti siellä päinkään, mutta yhtä kylmä meille oli tänä aamuna. Ja vieläkin on aika vilpakkaa.... Mutta uudessa takissa tarkenee tosi hyvin..Mulla on teille uutisia. Lattenainen on nyt blogiringissä mukana. Jaa mikä blogirinki? Tsekatkaa alta. Teksti on lainattu suoraan täältä.


Blogirinki yhdistää suosittuja blogeja sekä suunnittelee ja toteuttaa blogien ja yritysten välisiä yhteystyökampanjoita. Blogiringin taustalta löytyy vahva blogihistoria ja ymmärrys siitä, mikä bloggaajia kiinnostaa, miten heille viestitään ja miten kaupallisuus blogiympäristössä toteutetaan. Pyrimme aktiivisesti kehittämään blogien ja yritysten välistä yhteistyötä, ja tuomaan blogit mukaan neuvottelupöytiin Blogiringin kautta.
Blogirinkiläiset saavat mielenkiintoisia yhteistyöehdotuksia, tuoteuutuuksia, kutsuja tapahtumiin ja muita etuja. Blogit säilyvät itsenäisinä omilla alustoillaan, ja voit itse vaikuttaa mihin kampanjoihin lähdet mukaan. Blogiringin pääpaino on sisältöyhteistyössä, eikä Blogirinkiin kuuluminen sisällä automaattista bannerimainontaa blogeissa.

Vähän uusia kuvioita siis, mutta sama vanha meininki. Iloisesti sekaisin perhettä, hömppää ja haaveita. Joku on tästä kaikesta aika innoissaan!!!

Nyt sinne perheen pariin. Mies on omissa menoissa ja me startataan pojan kanssa leffailta. Aika hyvä tapa viettää tää perjantai!


Ihanaa  viikonloppua sulle! 

post signature


Ps. niihin haasteisiin vastaan viikonloppuna. Se on varma.

Kommentit

 1. on vähän turhan kylmä kyllä ollut :D

  Mä päätin aikoinaan viedä blogin suojatuksi. Toisaalta kiinnostaisi lähteä kokeilemaan, voisiko juttua kehittää ja viedä johonkin "rinkiin". Mutta koska aihe on kaksosuus, en ehkä sitten kuitenkaan halua antaa kaupallisuudelle kättä.

  Mutta hieno juttu kyllä sulle ja juurikin tälle blogille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sun kommentista!

   Ajattelin, että nyt on pakko katsoa mihin tämän kortin kanssa joudutaan :D Pessimistinä ajattelen kuitenkin, ettei juuri mikään muutu.
   Toi kaupallisuus, jakaa mielipiteitä joo. Mun blogi on tavallaan ollut pitkään kaupallinen, sillä aika avoimesti kerron mistä esim vaatteni (myös lapsen) ostan.. Sikspä mua ei haittaa jos joskus saisin jotain korvaukseksi.

   Poista

Lähetä kommentti