vielä yksi...

Moi,

kun on turhamainen ihminen tulee iloiseksi joskus pienistäkin asioista. Nimittäin uudesta takista. Olen jahkaillut tosi tosi kauan uuden untsikan ostamista. Ja jos totta puhutaan olisi uusi talvitakki kannattanut ostaa suoraan untsikkana. No. Nyt on ainakin takkia mistä valita. Nyt lupaan pyhästi etten osta yhtään ainutta takkia, enkä muutakaan rättiä (pl. ne paidat siinä yhdessä kollaasissa). Haaveilin nimittäin tänään uusista tummista farkuista, kunnes hoksasin illalla että mulla on KAHDET hyvät tummat farkut. Ai että karsinko sitä vaatekaappia. Joo-o. Mutten kai sittenkään riittävästi.

Mutta se takki. Tämä on untuvaa ja merkki on Roxy. Oikein muhkea. Ja siinä on untuvaa 80% ja sitä toista 20%. Eli ainakin pitäisi olla nyt lämmin. Merkin sivuilla kuvattiin takki näin:

"This parka will keep you warm all winter thanks to its long fit and the fur hood lining and flannel pocket lining. This is a very warm parka to face the winter months while staying stylish. This coat from the Roxy autumn-winter collection 2012-13 fits perfectly into mountain trends this season. These Roxy coat features include: parka coat, faux fur hood, flannel pocket lining, Roxy badge on left arm, quilting on the inside. The Snow Bird is made of 70% Cotton, 30% Nylon / Polyamide. Care instructions: Delicate wash at 30°, do not bleach, do not Iron, do not wetclean."



Takin tilasin Zalandosta, ja ei voi kuin taas ihmetellä nopeaa toimitusta. Viikossa paketti oli kotiovella (tai postissa). Niin helppoa.


Kuvat on taas napsittu peilin kautta. Sori vaan.





Kyllä huomenna kelpaa tarpoa pakkassäässä! 


Huomiseen!

post signature

Ps. Olen saanut myös kivan tunnustuksen/ haasteen. Kiitos siitä! Siihen paneudun paremmalla ajalla.

Kommentit

  1. Moi!

    Ihana takki!

    Mullakin on sulle blogissani haaste :)

    Kivaa loppuviikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos haasteesta ja kommentista! Toi takki on muuten niin nappi ostos. Super lämmin.

      Poista

Lähetä kommentti