vuonna 2013

Tätä vuotta on tallattu jo hyvän matkaa. Hyvillä fiiliksillä tähän saakka. Ajattelin kirjata, itseäni varten, ylös mitä haluan tältä vuodelta. Joku on joskus sanonut, että "jos jotain oikein kovin tahtoo, voi se toteutua". Ja aina pitää olla päämääriä.

Mun päämärät ja jutut vuodelle 2013


  • opettelen rakastamaan itseäni (tämän bongasin kaisan blogista). Kun seuraavaksi katson peiliin, etsin vikojen sijasta ihania, hyviä asioita minussa. Niitäkin on, varmasti.
  • Karsin ja vielä karsin. Tavaraa, etenkin vaatteita ja kenkiä on kertynyt hirveästi. Tavarapaljous ahdistaa. Tavoitteena on käydä läpi vaatekaappi (+muut kasat) vaate kerrallaan ja miettiä käytänkö, tarvitsenko.
  • Panostan laatuun määrän sijasta. Ja ostan vain sitä mitä oikeasti haluan. Ei enää kivoja ostoksia. Vain "silkkaa rakkautta"- vaatteita ja kenkiä. Ja niitäkin harkiten. 
  • panostan perheeseeni. Meillä on ihana tiimi (mies ja poika) ja haluan pitää tästä hyvästä kiinni. Se vaatii aikaa ja rakkautta
  • panostan ystäviini. Mulla on hyviä ystäviä. Haluan viettää heidän kanssa aikaani ja jakaa elämäni. Tyttöjen ilta olis ihana.
  • Syödä terveellisesti. En jaksa aloittaa laihista, kaikki kiloklubit kun menee kuitenkin överiksi. Tavoitteena on vain katsoa vähän mitä suuhun laittaa. Mutta mitään totaalikarkkilakkoa en todellakaan aloita. Mä haluan nauttia elämästä.
  • Nauttia elämästä. Jokaisessa päivässä on  jotain hyvää, kunhan niin ajattelee. Mä en halua enää murehtia koko ajan. Asiat nimittäin järjestyy, tavalla tai toisella. 

uusien tavoitteiden kynnyksellä


Tässähän näitä. Tuo karsiminen alkaakin heti lähitulevaisuudessa, haavena on että ennen kun siirrytään yläkertaan on vaatekaappi siistimpi. Turha roudas sucks. 

Tähän väliin on ehkä noloa mainita, mutta tilasin itselleni untsikan. Tosin. Tarvitsen sitä ja sillä on todellista tilausta. Ja se on tn. aika laadukas. Ja jos ei, niin palautukseen lähtee. Mutta tästä lisää kunhan paketti kotiutuu.


Mitkä on sun tavoiteet ja haaveet tälle vuodelle?


Nyt ulkoilemaan lumitöiden pariin. Myös laatuaikaa perheen kanssa, legojen parissa, luvassa tälle illalle.

post signature

Kommentit