beauty box

Moi,

lauantaita mennään. Jotenkin olo on kovin väsynyt ja nuutunut. Eilen tuli kyllä valvottua aika pitkään (saatiin ystävät kylään) ja mennyt viikko on ollut tosi stressaava. Ehkäpä siinä on syytä riittämiin. Ja kunnon yöunilla on ihmeitä tekevä vaikutus.

Aika moni lukija varmaan tietääkin, etten ole mikään kosmetiikan suurkuluttaja. Ostan aika harvoin mitään tököttejä. Ja ne mitä ostan, käytän tarkkaan loppuun. Muutama uusi juttu on kuitenkin beauty boxiin tiensä löytänyt, kiitos taxfree reissujen...


1. Ck:n shock tuoksun korkkasin vasta. Sopivan makea tuoksu, mutta samalla raikas.
Silkaa rakkautta.

2. H&M:n luomiväripaletti on hintaansa nähden ihan loisto ostos. Hintaa tolla setillä oli vitosen. Luomiväri pysyy hyvin pohjustettuna koko päivän. Sävyt on just passelit arkimeikkiin. Tykkään.

3. Shiseidon ripsari oli positiivinen ylläri. Sopii hyvin ainakin piilareiden käyttäjälle. Ei valu, mutta irtoaa helposti pesussa. Ei tosin mikään ilmainen ripsari. Taxfree:sta sai muistaakseni parilla kympillä.

4. Paras voide ikinä. Estee Lauderin BB-voiteeseen olen ollut tosi tyytyväinen. Kiitos vaan sille kosmetiikkamyyjälle, joka tätä suositteli. Nassu pysyy tosi hyvin mattana ihan koko päivän, ilman puuteria. Tämäkään ei ollut ihan mikään ilmainen voide. Suosittelen silti.


Mitkä sun meikkipussin luottojutut on? Onko joku merkki yllättänyt positiivisesti? Laittakaa vinkit jakoon!


Tää lähtee poikien seuraks kattomaan putousta, ja metsästämään sitä rentoa fiilistä.


post signature

Kommentit

 1. Mä en myöskään ole mikään meikkien tai kosmetiikan suurkuluttaja...meikkaan kyllä joka päivä mutta ihan perussettiä perus kamoilla. Mun meikkipussin vakiot on Max Factorin meikkivoide ja Lumenen puuteri, niitä en vaihda. Kikon luomivärit ja huulipunat on myös suosikkeja ja ostan niitä aina kun sellaisessa maassa vierailen missä kyseinen kauppa on. Muuten ostan mitä milloinkin. Sun uusi luomiväripaletti on sellainen että samoja värejä käytetään täälläkin aika pitkälti ja iltamenoissa ehkä jotain vähän tummempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mä en oo kuulutkaan tosta kikosta. Mistä sitä saa ja onko millasessa hintaluokassa?

   Toi hennesin luomiväripaletti on kyllä just passeli arkeen. Sopivan neutraali.

   Poista

Lähetä kommentti