hippa-asu X 2

No niin.

Hengissä vieläkin, eilisestä juhlimisesta huolimatta. Onneksi tiedän rajani ja aloitin veden lipittämisen riittävän aikaisin. Muuten olis olo voinut olla huomattavasti huonompi. Mikään ei muuten oo kurjempaa ku darra. Ja oikeestaan (räkä)kännissä oleminenkaan ei oo mun juttu. Musta on tullut lapsen saamisen myötä jotenkin , ehkä tylsempi? Noi läträysjutut ei vaan oikein nappaa..

Mut joo. Hyvät bileet oli. Ja kaapistakin löytyi jotain päällepantavaa. Olen jo pitkään halunnut laittaa päälle bleiserin ja nyt oli siihen loistosauma. Jotta ei menis liian viralliseksi, kaveriksi valitsin rennon hameen ja leggarit. Tykkäsin asusta kovasti. Ja näköjään en ottanut eilen kuvaa asusta jakun kanssa, joten ne tulee erikseen.


Päivän toinen asu on pienen miehen bilehile-look. Hän on juuri parasta aikaa hippaamassa synttäreillä. On kuulemma discot ja kaikki... Nyt on pakko vetää kotiinpäin, mutta eikö toi pieni mies näytä syötävän söpöltä?? Äidin muru (ja tähän piti tulla sydän, mutta en saa tehtyä sitä)
!Nastaa sunnuntaita! Mä lähden nauttimaan kahdenkeskisestä ajasta ton ukon kanssa. Harvinaista herkkua meille!


iloa uuteen viikkoon!!!
post signature

Kommentit

  1. Mä en tiedä ehkä mitään kamlalampaa oloa kun humalassa oleminen. Kei se darra mikä siitä seuraisi olisi varmaan kauheampi :D Lopetan aina juomisen kun alkaa vähän olemaan hiprakassa. Ei se aina tosin ole ollut näin mutta jo vuosia. Mä oon jotenkin sellainen että haluan aina mun oloilan olevan mahdollisimman normaali, hyvä ja pirteä eikä humala tai muukaan sovi sitten siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä oon sun kanssa niin samoilla linjoilla ton alkoholin käyttämisen suhteen.

      Poista

Lähetä kommentti