tukkataika

Tiistaita kamut!

Täällä ollaan vauhdissa. Nyt on jotenkin hyvä fiilis. Muutama päivä meni pienessä henkisessä kaaoksessa (tästä ei enempää täällä). Mutta nyt on taas normaali meininki. Kiva.

Aiheeseen (joka ei siis ole mun henkimaailman asiat). Mä en oo mikään hiusexpertti. En todellakaan. Pikemminkin laiskanpuoleinen laittaja. Tyyliin tukka ponnarille/ nutturalle ja menoks. Tai sitten annan tukan vaan kuivua ihan niine hyvineen. Kattokaa muuten miten kivat kiharat :D (samalla toteutan tätä "löydä itsestäsi positiivisia juttuja" ajatusta)mutta se tukkaniksi. Tilasin ebaysta 1,30€ hintaan (sis postarit) tällaisen tukkajutskan. Eli tää on perus ponnari johon on laitettu tukkaa ympärille. Ja sit vaan hommiin.


Tämän jälkeen ei voi olla enää koskaan huono hiuspäivä. Tämä lukeutuu niihin ihaniin turhakkeisiin sen valkin rinnalla. Kyllä elämä on tehty kätsäksi. Niin. Ja jos haluat pöyhkeämmän nutturan niin sitten vaan rullia ja muita härpäkkeitä kehiin. Me likes.


Hei laittakaapa tekin omat tukkaniksinne kehiin!

post signature

Kommentit

  1. Mä en jotenkin mitenkään löydä noista härppäkeistä sopivaa sävyä itselleni :( Sulla toi kyllä näyttää ihan sopivan väriseltä, tosin hyvin menee oman hiuksen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, aika hyvä mach. Netistä tilatessa on kyllä aina pientä arpapeliä osuuko väri kohdilleen. Mutta eihän se oo oikeestaan niin just, ainakaan iltatilaisuuksissa. Harva baarin pimeissä valoissa (tai suomen talvessa) näkee pientä värieroa.

      Poista

Lähetä kommentti