mekko moneen menoon...

moiks.

Lumipyrystä (nyt sitä sataa täälläkin, ja paljon. liian paljon.) huolimatta ajatukset on jo pitkältki keväässä. Ja keväällä olevissa juhlissa. Muutaman kuukauden sisään meillä on muutamatkin sukujuhlat...

Koskapa perusluonteeseeni kuuluu suunnitella asiat huolellisesti etukäteen, olen jo nyt lähtenyt pohtimaan asujuttuja noihin juhliin. Sen trikoojakun kanssa samassa paketissa tuli varsinainen ale-löytö. Oikeasti poimin mekon mukaan pakettiin, koska 25 euroa piti saada täyteen. No. mallasin kuitenkin mekkoa. Ja se on kyllä niin mun näköinen.


Kuvassa mekko on suoraan paketista revittynä.Ajattelin tuunata mekkoa niihin sukujuhliin valkoisella alushameella (sellaisella maalaisromanttisella, tiedättehän). Hameen kangas on nimittäin aika ohutta. Kaveriksi juhlasukkikset ja ruskea clutch + korkkarit. Johan kelpaa ristiäisiin.

Mekko on muutenkin sellainen, että se taipuu aika moneen. Näin talvella (eiku nyt oli jo kevät) paksujen sukkisten/ leggareiden kanssa. Kesällä paljaiden säärien tai sukkisten kanssa. Miten vaan.

Ekaks kuitenkin täytyy löytää se alushame. Niin ja silittää toi mekko.


Nyt mä lähden raksahommiin. Ihanan vastakohtaista tää elo. Juhlasta raksapölyn keskelle. Ja toisinpäin.

Kommentit