myöhäisherännyt

soon moro.

On melkein synti olla koneella, kun ulkona paistaa arska niin kivasti. Tässä koneella viettelen kuitenkin kahvitaukoa. Kohta on taas mentävä pakertamaan. Sen yläkerran pariin. Olis jo valmis. mut kun ei oo.

Olen monessakin asiassa myöhäisherännäinen. Mainittakoon ensin converset (no mulla ei oo niitä vieläkään, mutta ne crocsin vastaavat on), farkkuleggarit, vain elämää sarja ja ja ja.. nyt sitten viimeisimpänä Cheek.

"Vain elämää"- sarjasta bongasin lähemmin. Ja nyt diggaan. Viime päivinä on soinut paljon "sokka irti" ja "onnen kyyneleet". Myös herra neljä vee diggaa.
Iskeekö Cheek?

Aurinkoista lauantaita. Nyt työrukkaset käteen ja menoks.

post signature

ps. kuinka vaikeaa voi olla löytää hyvät (talvi)nahkalenkkarit??? Super vaikeaa.

Kommentit

 1. NO TODELLAKIN, iiiiihana Jare <3 Mä ihastuin mieheen ja sen musaan esikoiseni sekä myöhemmin juurikin Vain elämää-ohjelman myötä. Vain elämää-konsertissa käytiin, parin vkon päästä Cheekin keikka täällä kotikonnuilla ja takataskussa liput Helsingin jäähallissa pidettävään konserttiin. Koko perhe tykkää :) Nytkin autoradiossa soi 'Ei oikotietä' ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olisin halunnut sinne vain elämää konserttiin. Harmi että olivat kaikki PK-seudulla, eikä päivätkään natsanneet. Toi cheekin konsertti on varmasti ihan super!!!

   Poista
 2. Tietysti iskee!! Pojat mut aikoinaan sitä musaa opetti kuuntelee...Täytyy myöntää, että Vain Elämää-ohjelma sai mut tykkäämään vielä enemmän. Mutta ei Cheek vielä Jonnea voita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi sama homma!!! Ja Jonnekin on kyllä aika hyvä. Saas nähdä minkälaista on sen suomenkielinen musiikki.

   Poista

Lähetä kommentti