raksailua..

moikkelis vaan!

Maanantai lähes talsittu ja uusi viikko on potkaistu käyntiin. Täällä Keski-Suomessa ollaan oltu varsinaisen vauvakohun keskellä tänään. Aika hurja juttu tuo vauvojen vaihtuminen. Itsekkin ko. puljussa vauvansa pyöräyttäneenä en voi ku kauhistella tapahtunutta..

Eilen jo kertoilinkin, että raksailu edistyy varsin mallikkaasti. Pian pitäisi päättää minkälaiset rappuset me tilataan... Ja kunhan saadaan apujoukkoja paikalle, ruvetaan tekemään reikää kattoon. Niin jännää.

Muutama räpsy "vintiltä"Kuten kuvista voi bongata, on yläkerran yleisilme hyvin vaalea. Ideana on, että perusväritys on vaalea (seinät, lattia yms) ja sitten tekstiileillä tuodaan sitä väriä. Meidän makkariin haaveilen väriksi turkoosia. Lastenhuoneeseen (kyllä, uskon että meitä on ensi vuonna neljä!!) haluan raitaa ja värejä. Ehkä jotain meri-henkistä?? We´ll see. Isäntä on asettanut mut sisustusshoppailukieltoon. Sitten vasta saa kuulemma ostaa härpäkkeitä, kun yläkerta on valmis.

Nyt mä lähden metsästämään netin uumenista itselleni konjakinruskeita maihareita. Näin ihanan inspiskuvan uusimassa kotivinkissä. Yritänpä jakaa sen täälläkin, kunhan vaan saan jutusta napsittua kuvan.

Nyt sinne "metsästysretkelle"

post signature

Kommentit

 1. Kaunis blogi sulla! :) Taidanpa olla ekaa kertaa vierailulla.

  Tuo vauva-juttu oli aika kammottava. Minä myös samaisessa sairaalassa synnyttänyt lapsemme. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Ja tervetuloa lukemaan mun juttuja jatkossakin.

   Mä oon vieläkin ihan hämilläni tosta vauvajutusta. Jotenkin en vaan ymmärrä miten noin voi sattua. Onneks on synnytykset synnytetty ettei tarvii ko sairaalassa ainakaan sen tiimoilta vierailla.

   Poista

Lähetä kommentti