torstainen...

Aurinkoista torstaita!

Kotimatkalla oli pakko kaivaa arskat laukusta. Niin kirkkaasti ulkona jo paistoi. Ihan täydellinen keli. Toivottavasti viikonloppunakin paistaa. Jos vaikka ehdittäis ulkoilemaan. Tiedossa on kylllä raksailua ja paljon. Mutta jos edes pikkasen nenää näyttäis ulkonakin.


Vähän torstaista asua. Ihan perus settiä. Näin arkena ei mitään kummallisia virityksiä muutenkaan ole... Perus farkut + neule linjaa vaan. Huomaamattani olen myös jumiutun ihan pariin laukkuun joita käytän..

Tänään on pyörinyt kovin mielessä perhevapaa-asiat. Toivon kovasti että mäkin pääsen taas nauttimaan kotiäitinä olemisesta. Saas nähdä miten pian se arki alkaa. Ajatus kutkuttelee kyllä paljon. Ja varsinkin tän viikon uutisia lukiessa on tuo tunne vahvistunut. Me ollaan niin oikealla tiellä miehen kanssa. Ei ehkä se helpoin reitti, mutta ei sen niin väliä. Ei tässä elämässä muutenkaan helpolla olla päästy.

Uudenlaista arkea ja kevättä odotellen...post signature

Kommentit

 1. IHANA laukku!!! Tahtoo kans ;) Ja usko vaan, ootte ihan oikealla tiellä :) Tsemppiä sille!! Mukavaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Laukku on ostettu viime syksynä Marks & spencerin nettikaupasta! Eikä ollut kamalan kallis. Reilusti alle satasen!!
   Kiitos tsemppaavasta kommentista! Ja loistavaa naistenpäivää myös sulle!

   Poista

Lähetä kommentti