kurkistus

hei,

elossa ollaan, eilisen juhlimisesta huolimatta. Onneksi olin jo kotona ennen yhtä. Ettei ihan ranttaliksi mennyt tää päivä. Oikeastaan ollaan oltu tosi aktiivisia ja saatu paljon aikaan.

Tässä teillekkin vähän maistiaisia "vintiltä". Vai jokohan sitä kohta kutsuisi ihan yläkerraksi???

Meidä osalta homma on oikeastaan muutamaa listaa (kts oikea yläkulma) ja siivousta vaille valmis. Muut hommat hoitaa ammattilaiset.

Kyllä taitaa kuohuva poksahtaa kunhan saadaan muuttolupa yläkertaan!

Mitäs sun sunnuntaihin/ viikonloppuun kuuluu? Aktiivista aherrusta vai laiskaa lököilyä? Aurinkoa uuteen viikkoon!

post signature

Kommentit

 1. Ihanaa että yläkertakin alkaa olemaan lähes valmis :) Saatte kyllä palita itsenne aika isosti ton talourakan valmistuttua. Tai ei kai se ikinä valmistu kokonaan, oman talon kohdalla se taitaa olla melkoinen ikuisuusprojekti :D

  Mun sunnuntai meni lenkkeillessä, ihan kahteen kertaan :D Ja parvekketta kevätkuntoon laitellessa ja kukkia istutellessa. Jos se kevät nyt joskus tulisi. Ajattelin että ehkä kesäisen keltaiset orvokit auttaisi asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikuisuusprojekti kai. Aina taitaa olla jotain tehtävää. Mutta tuskin kai näin tiukalla aikataululla! Se Tanskan reissu on kyllä hyvä palkinto! Sit saa huilata ja kunnolla. Ja kyllä lasi kuohuvaakin täytyy korkata! Mä oon kyllä nyt niin täynnä tätä koko hommaa. Aika raskas urakka on ollut.

   Poista

Lähetä kommentti