lauantai lattenaisen tapaan..

Tällainen oli mun lauantai.

Kello kasin hujakoilla puhelin alkaa soittamaan änkkäri-tunnaria. Yhdeksän tunnin yöunista huolimatta, väsyttää sen verran että jään vielä köllimään miehen viekkuun. Poika on noussut jo sängystä ja touhuaa omiaan olkkarissa.

Ysiltä totean, että on pakko nousta. Laitetaan miehen kanssa yhdessä aamupala. Partaäijä + tuore ananas starttaavat päivän loistavasti. Aamiaisen jälkeen laitan kamat kassiin ja jotain siistiä päälle. Auto starttaa pihasta siinä kympin pintaan. Koko kööri on saatu vihdoinkin autoon.

Puoli 11 olen spinningpyörän selässä. Ehdin tunnille täpärästi. Parkkipaikka oli tietenkin tupaten täynnä. Ja myöhästyttiin muutenkin lähdön kanssa. No. ehdin tunnille kuitenkin. Kylläpä 55 minuutin tehokas reeni teki hyvää!Suihkun ja meikkauksen jälkeen pakataan itsemme taas autoon ja suuntaamme nokan kohti keskustaa. Ollaan päätetty jo aiemmin, että otetaan vähän rennommin tänä viikonloppuna. Käydään siis porukalla lounaalla. Sen jälkeen mennään vielä nallekahvilaan (palkinto pojalle). Vähän vielä shoppailua, pojalle, ja sitten takaisin kotiin.

Kolmen jälkeen ollaan takaisin kotona. Hetkeksi sängylle pötköttämään. Poika ei enää halua nukkua, joten noustaan aika pian ylös. Poitsu rupee leikkimään ja me mennään miehen kanssa vintille. Muutama lista saadaan taas kiinnitettyä. Kyllä tämä tästä.

Kello on hiukan yli kuusi kun vaihdetaan raksavehkeet pois. Syödään taas vähän rennommin, hodareita. Tämän jälkeen laitetaan lasten elokuva pyörimään. Kyytipojaksi karkkia ja poppareita. Kasilta on hetki aikaa lukea kirjaa. Sitten onkin aika laittaa poika yöpuulle.

Hetki lukemista ja blogeissa surffaillua. Klo 23 nukkumatti heittää unihiekkaa!


Tällainen oli mun lauantai. Tänään onkin puuhasteltu kotona. Olen taikonut sämpylöitä ja jätskiä. Ehdinpä yhden pizzankin pyöräyytämään :D Siitä jätskistä lisää myöhemmin.

Iloista sunnuntaita!
post signature

Kommentit

  1. Melko vauhdikas lauantai musta jos otitte vähän rennommin :D Ihanan tavalliselta kuulostaa, se on parhautta musta :) ja yhdessäolo tottakai !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt kun ajattelee niin aika paljon vauhtia. Taidettiin ottaa rennommin vain raksailun osalta :D

      Poista

Lähetä kommentti