supernanny

se täällä kirjoittelee.

No ei vaine.

Meillä asustelee semi-uhmis. Välillä elo on oikein auvoisaa, ja sitten välillä. Noh. Hermothan siinä menee. Meillä on kokeiltu niin "harmin paikkaa", jäähyä, sanktiota (tv-ohjelmat veke), äänenkorotusta. You name it.

Ajattelin kokeilla käänteispsykologiaa. Ja kas kummaa. Toimii ainakin jotenkin. Maaliskuun lopun jälkeen 13 hyvää päivää.. Se on jo aika hyvin... Eli. Homma menee näin. Sovitaan yhteinen palkinto, jonka saa kun on on riittävän monta hymynaamaa. Meillä palkinto oli esim. kahvilakäynti. Ja aina iltaisin käydään läpi miten päivä on mennyt. Jos ei kiukuttelua -> hymynaama. Jos raivareita, ei tapahdu mitään!Toimii siis meillä. Mutta kuinka kauan?


Nyt mamit kyselenkin teiltä, mitä kikka kolmosia te käytätte??? Huuto on turhaa, ei auta enkä halua. Kiristys, uhkailu vai lahjonta? Vai jotain muuta? Päästäkää sisäiset supernannyt kehiin!


post signature

Kommentit

  1. Ei kokemusta muta mä varmaan kiristäisin :D No ei, en tiedä mutta hattua nosta teille kaikikke äideille...uskon todella että konstit saa olla monet noiden tenavien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiristyskin kyllä toimii, tiettyyn rajaan saaakka! Elämäähän tää vaan on. Välillä kiristellään hermoja ja toisinaan taas tanssitaan ruusuilla! Ja mä luulen että konsteja on niin monta kun on äitiä ja isääkin.

      Poista

Lähetä kommentti